Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Β. Κόκκαλης: Νικήσαμε, αλλά… δεν υπήρξε ενδοκυβερνητική κόντρα

Β. Κόκκαλης: Νικήσαμε, αλλά… δεν υπήρξε ενδοκυβερνητική κόντρα

To να εκδίδει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης δελτίο Tύπου με τo οποίo χαιρετίζει ως περίπου «νίκη» και «ιδιαίτερα θετική» την «απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου για άρση της μεταφοράς δικαστικών αιθουσών στο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Φάληρο» είναι κατανοητό αφού μπορεί να μην πέρασε η τροπολογία που κατέθεσε το Σάββατο για να ακυρώσει την τροπολογία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ψηφίσθηκε την Παρασκευή, αλλά με εξωκοινοβουλευτικό τρόπο ματαιώνεται. 

 

Επίσης, θεμιτή «πολιτικά» μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τα όσα αναφέρει στις δύο επόμενες παραγράφους της ανακοίνωσής του στις οποίες μεταξύ άλλων αναγράφει πως «η επιλογή να παραχωρηθεί χώρος από τις εγκαταστάσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Ρουφ για χρήση δικαστικών αιθουσών την οποία πρότεινε ο Π. Καμμένος, δίνει οριστική και άμεση λύση στο χρονίζον πρόβλημα, ιδιαίτερα μάλιστα για τη διεξαγωγή μεγάλων δικών…».

Αυτό όμως που αποτελεί «φάουλ» είναι η ακροτελεύτια παράγραφός του, στην οποία σημειώνει ότι « θα ήθελα να καταστήσω σαφές, πως ουδέποτε υπήρξε ζήτημα ενδοκυβερνητικής κόντρας όπως σκόπιμα μερίδα των ΜΜΕ εμφάνισε»….  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε