Πολιτική

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Η επική απάντηση για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Action24 ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ρωτήθηκε για τη νέα θέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου και απάντησε με χιούμορ: «Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα, μόλις ανακοινώθηκε, με πήρε η Φον ντερ Λάιεν τηλέφωνο και μου είπε “έχετε τέτοιες μετακινήσεις; Τι γίνεται εκεί πέρα;”». 

«Εγώ δεν είμαι αναλυτής, δεν με απασχολεί το ζήτημα. Η κεντροδεξιά δεν εκφράζεται με πρόσωπα αλλά με πολιτικές. Τα πρόσωπα παίζουν ρόλο αλλά όχι τόσο σημαντικό όσο οι πολιτικές» σημείωσε.

Ο ίδιος μιλώντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Υπάρχει άλλος “μάνατζερ” εκτός του Μητσοτάκη που μπορεί να αντιμετωπίσει τις κρίσεις;» και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός έδειξε πως η «Ευρώπη των κρίσεων» μπορεί να γίνει μια «Ευρώπη των λύσεων».

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στις Ευρωεκλογές λέγοντας: «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι το μόνο εκλεγμένο απευθείας από τους πολίτες όργανο και με βάση την τελευταία συνθήκη της Λισσαβόνας, είναι ουσιαστικά συνωμοθέτης, έχει τρομερές αρμοδιότητες», είπε ο κ. Μεϊμαράκης για να συμπληρώσει πως πάντα πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε μια ένωση αυτόνομων, κυρίαρχων κρατών, με τα εθνικά τους κοινοβούλια και χρειάζεται ομοφωνία για τις αποφάσεις στο ευρωκοινοβούλιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σπύρος Χαλβατζής: Το τελευταίο «αντίο» στο ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ – Ποιοι έδωσαν το «παρών»
Στο προαύλιο του ΣΦΕΑ για το ύστατο «χαίρε» στον πρώην γραμματέα της ΚΝΕ και βουλευτή του ΚΚΕ - Κουτσούμπας, πολιτικοί και σύντροφοι στην τελετή - Με την κόκκινη σημαία και τον «Ριζοσπάστη» το φέρετρό του
Σπύρος Χαλβατζής, ΚΚΕ, πολιτική κηδεία
Το ΠΑΣΟΚ απαντά στον Μαρινάκη για το «δορυφόρος του Τσίπρα»: «Προσωπικές απόψεις οι δηλώσεις Πάνα» – «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»
Η Χαριλάου Τρικούπη επιστρέφει τα πυρά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον χαρακτηρίζει «λαγό» της κυβερνητικής ατζέντας για το επίδομα ανεργίας
Παύλος Μαρινάκης
Μαρινάκης: «Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη έχει γίνει δορυφόρος του Τσίπρα» – Η δήλωση Πάνα για τις συνεργασίες που άναψε φωτιές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «διαβάζει» τη δήλωση του βουλευτή της Χαριλάου Τρικούπη για την ΕΛΑΣ ως άνοιγμα - «Κάλυψε το υπόλοιπο 20% που τους χωρίζει»
Απόστολος Πάνας
Κουτσούμπας κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Στημένη» αντιπαράθεση, θυμίζει αγώνα του Βραδυποριακού με τον Ταλαιπωριακό
Σφοδρή κριτική από τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ για μισθούς, επίδομα ανεργίας και αξιολόγηση στο Δημόσιο - «Η οικονομία σας αντέχει δισεκατομμύρια για το μεγάλο κεφάλαιο»
Τσίπρας, Κουτσούμπας, Μητσοτάκης
Γκιλφόιλ για Μαζιώτη: «Ο ίδιος και οι αριστεροί τρομοκράτες σύντροφοί του, δεν έχουν θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»
«Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην εποχή της απόπειρας δολοφονίας, των πυροβολισμών και των βομβιστικών επιθέσεων, και δεν θα σταματήσουμε ποτέ την προσπάθεια για Δικαιοσύνη» λέει η πρέσβης την ΗΠΑ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 16