Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Δεν αποκλείει συνεργασία με Βασίλη Λεβέντη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μόλις δύο ημέρες μετά το debate, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μίλησε ζωντανά στο newsit.gr με φόντο τις επερχόμενες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

Βρισκόμαστε τέσσερις ημέρες πριν τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, 2015.

Μία δεύτερη εκλογική διαδικασία μέσα στο ίδιο έτος, η οποία μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, θα κρίνει ποιος θα πάρει ίσως την δυσκολότερη “εντολή”. Και λέμε δυσκολότερη διότι η όποια κυβέρνηση σχηματιστεί μετά τις κάλπες, θα πρέπει να εφαρμόσει ένα νέο “σκληρό” πρόγραμμα.

Με φόντο το… μνημόνιο, λοιπόν, οι “μονομάχοι” έχουν ριχτεί στον προεκλογικό αγώνα, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν μέχρι στιγμής το απόλυτο θρίλερ όσον αφορά στην πρωτιά.

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία “κονταροχτυπιούνται” για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα, ωστόσο το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας για οποιοδήποτε κόμμα μοιάζει αδύνατο και ως εκ τούτου το επίκεντρο στην προεκλογική συζήτηση έχει γίνει η επόμενη μέρα και συγκεκριμένα οι μετεκλογικές συνεργασίες.

Με φόντο τις κάλπες, λοιπόν, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, φιλοξενείται σήμερα ζωντανά στο newsit.gr, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την “γαλάζια” παράταξη, τους στόχους των εκλογών, τις προτεραιότητες της επόμενης ημέρας, αλλά φυσικά και το μνημόνιο.

Διαβάστε όλα όσα απάντησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από το live blogging του newsit.gr

Διαβάστε τα πάντα για τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις εδώ

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις επερχόμενες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, με ένα κλικ εδώ

Δεν ξέρετε που ψηφίζετε; Μάθετε πατώντας εδώ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε