Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Το συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο της αδερφής του

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Το συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο της αδερφής του

Με ένα post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αποχαιρετά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης την αδερφή του Βάσω, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (26.12.2015) νικημένη από τον καρκίνο. Η κηδεία της θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

«Θα είσαι πάντα στη σκέψη μου και στην καρδιά μου…» έγραψε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ένα μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία της αδερφής του.

 

Θα είσαι πάντα στη σκέψη μου και στην καρδιά μου…

Posted by Vagelis Meimarakis – Βαγγέλης Μεϊμαράκης on Sunday, 27 December 2015

Τις τελευταίες μέρες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρισκόταν στο πλευρό της μεγαλύτερης αδελφής του, η οποία έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο κ. Μεϊμαράκης καθημερινά ήταν δίπλα της και αυτός είναι ο λόγος της απουσίας του από την κρίσιμη ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης στη Βουλή. Μια απουσία που σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά, ενώ ο ίδιος είχε ενημερώσει ανεπίσημα τον μεταβατικό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, κατά την τελευταία του συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είχε πει πως η απουσία του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης, οφειλόταν σε «προσωπικούς λόγους».

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον θάνατο της αδελφής του Βάσως απέστειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουν “τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον αδόκητο χαμό της προσφιλούς του αδελφής, Βάσως Μεϊμαράκη, και στους οικείους της”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε