Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαγγέλης Παυλίδης: Συλλυπητήρια της Φώφης Γεννηματά για τον θάνατό του

Βαγγέλης Παυλίδης

Η ελληνική δημοσιογραφία και σκιτσογραφία θα είναι πολύ φτωχότερη τονίζει σε δήλωσή της για τον θάνατο του Βαγγέλη Παυλίδη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ακόμα ότι: «Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο του Βαγγέλη Παυλίδη. Μπορεί να μην έχουμε την φυσική του παρουσία, αλλά θα είναι πάντα παρών με την πρωτοπόρα του αντίληψη για την πολιτική, την αισθητική, το περιβάλλον, την ίδια τη ζωή. Με το σπινθηροβόλο πνεύμα και τις εμπνεύσεις του, με τις οποίες δημιούργησε βιβλία, σχολιασμούς της επικαιρότητας και σκίτσα απαράμιλλης τεχνικής. Τιμούμε το πλούσιο έργο του».

Την Κυριακή του Πάσχα πέθανε ο Βαγγέλης Παυλίδης

Υπενθυμίζεται εδώ πως ο γνωστός σκιτσογράφος Βαγγέλης Παυλίδης, πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, 08.04.2018, σε ηλικία 74 χρονών.

Ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο αναγνωστικό κοινό από την πολύχρονη συνεργασία του με την εφημερίδα «Βήμα» και άλλες αθηναϊκές εφημερίδες. Ο Βαγγέλης Παυλίδης είχε επίσης έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό επίπεδο στο νησί της Ρόδου.

Όπου στο παρελθόν είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, ενώ τη δεκαετία του 1970 είχε διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις