Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βαλαβάνη σε Αυγενάκη: Νόμιζα ότι φοράτε παντελόνια! ΒΙΝΤΕΟ

Βαλαβάνη σε Αυγενάκη: Νόμιζα ότι φοράτε παντελόνια! ΒΙΝΤΕΟ

Η αναφορά του Σταύρου Θεοδωράκη στο σήριαλ με τις 200.000 ευρώ που έβγαλε η μητέρα της πρώην υπουργού Νάντιας Βαλαβάνη λίγες ημέρες πριν τα capital controls, έγινε αφορμή για να ακουστούν βαριές κουβέντες ανάμεσα στην κα Βαλαβάνη και στον βουλευτή της ΝΔ που αποκάλυψη την υπόθεση, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε πως είναι ντροπιαστικός ο τρόπος που αντέδρασε η υπουργός όταν η οικογένειά της απέσυρε 200.000 ευρώ και έβγαλε μία ανακοίνωση 1.010 λέξεων χωρίς καμια ουσιαστική απάντηση και χωρίς συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε πως δεν νοείται βουλευτής να έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό και πρέπει ο πολιτικός κόσμος να παίρνει το ρίσκο που παίρνουν όλοι οι πολίτες της χώρας.

Με το τέλος της ομιλίας του, η πρώην υπουργός, Νάντια Βαλαβάνη ζήτησε τον λόγο και είπε ότι αυτό που συμβαίνει είναι αυτό που λένε οι αγγλοσάξωνες, “δολοφονία χαρακτήρων” και πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι επαγγελματίες και κάνουν αυτό ακριβώς, είναι η ειδικότητά τους δηλαδή να στιγματίζουν. «Δεν έχω να πω τίποτα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα που να χρειάζεται συγγνώμη. Αν κάποιος έχει να ζητήσει συγγνώμη είναι ο προηγούμενος ομιλητής αλλά και ο κ. Αυγενάκης ο οποίος φορούσε πανταλόνια υποτίθεται. Ετσι νόμιζα μέχρι τώρα».

Ο κ. Αυγενάκης πήρε τον λόγο και της είπε πως φοράει παντελόνια και πως τα γεγονόταν μιλούν από μόνα τους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε