Πολιτική

Βαλαβάνη σε Αυγενάκη: Νόμιζα ότι φοράτε παντελόνια! ΒΙΝΤΕΟ

Η αναφορά του Σταύρου Θεοδωράκη στο σήριαλ με τις 200.000 ευρώ που έβγαλε η μητέρα της πρώην υπουργού Νάντιας Βαλαβάνη λίγες ημέρες πριν τα capital controls, έγινε αφορμή για να ακουστούν βαριές κουβέντες ανάμεσα στην κα Βαλαβάνη και στον βουλευτή της ΝΔ που αποκάλυψη την υπόθεση, Λευτέρη Αυγενάκη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε πως είναι ντροπιαστικός ο τρόπος που αντέδρασε η υπουργός όταν η οικογένειά της απέσυρε 200.000 ευρώ και έβγαλε μία ανακοίνωση 1.010 λέξεων χωρίς καμια ουσιαστική απάντηση και χωρίς συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε πως δεν νοείται βουλευτής να έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό και πρέπει ο πολιτικός κόσμος να παίρνει το ρίσκο που παίρνουν όλοι οι πολίτες της χώρας.

Με το τέλος της ομιλίας του, η πρώην υπουργός, Νάντια Βαλαβάνη ζήτησε τον λόγο και είπε ότι αυτό που συμβαίνει είναι αυτό που λένε οι αγγλοσάξωνες, “δολοφονία χαρακτήρων” και πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι επαγγελματίες και κάνουν αυτό ακριβώς, είναι η ειδικότητά τους δηλαδή να στιγματίζουν. «Δεν έχω να πω τίποτα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα που να χρειάζεται συγγνώμη. Αν κάποιος έχει να ζητήσει συγγνώμη είναι ο προηγούμενος ομιλητής αλλά και ο κ. Αυγενάκης ο οποίος φορούσε πανταλόνια υποτίθεται. Ετσι νόμιζα μέχρι τώρα».

Ο κ. Αυγενάκης πήρε τον λόγο και της είπε πως φοράει παντελόνια και πως τα γεγονόταν μιλούν από μόνα τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία
Γεωργιάδης και Κυρανάκης καλούν τον Τραμπ να παρέμβει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μπορεί να αφήσει ιστορική παρακαταθήκη»
Τα δύο «γαλάζια» στελέχη υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση στη Βρετανία, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια εξέλιξη παρακαταθήκη για τον δυτικό πολιτισμό
Κυρανάκης και Γεωργιάδης 24