Πολιτική

Βαρουφάκης απαντά σε Καψή για τον καβγά τους με τον… Μόγλη!

Θέση για τον τσακωμό του με τον Παντελή Καψή στο λόφο του Λυκαβηττού πήρε, επίσης με ανάρτηση στο Facebook, ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατηγορεί τον δημοσιογράφο Παντελή Καψή ότι στην περιγραφή του παρέλειψε να αναφέρει ότι ζήτησε  “απολύτως συγγνώμη” για το περιστατικό στη διάρκεια τζόκινγκ στο Λυκαβηττό, επεισόδιο που είχε πρωταγωνιστή τον…  Μόγλη, τον σκύλο του πρώην υπουργού Οικονομικών.

[read4more]

Βαρουφάκης: Η ανάρτηση στο Facebook:

“Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής ‘λεπτομέρειας’ που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το ‘περιστατικό’ που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας – κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξί: “Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη”. Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτoντας ότι ‘τον λόφο τον μοιραζόμαστε’. Καλή σας μέρα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
17
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 218