Πολιτική

Βαρουφάκης απαντά σε Καψή για τον καβγά τους με τον… Μόγλη!

Θέση για τον τσακωμό του με τον Παντελή Καψή στο λόφο του Λυκαβηττού πήρε, επίσης με ανάρτηση στο Facebook, ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατηγορεί τον δημοσιογράφο Παντελή Καψή ότι στην περιγραφή του παρέλειψε να αναφέρει ότι ζήτησε  “απολύτως συγγνώμη” για το περιστατικό στη διάρκεια τζόκινγκ στο Λυκαβηττό, επεισόδιο που είχε πρωταγωνιστή τον…  Μόγλη, τον σκύλο του πρώην υπουργού Οικονομικών.

[read4more]

Βαρουφάκης: Η ανάρτηση στο Facebook:

“Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής ‘λεπτομέρειας’ που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το ‘περιστατικό’ που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας – κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξί: “Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη”. Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτoντας ότι ‘τον λόφο τον μοιραζόμαστε’. Καλή σας μέρα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη