Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βαρουφάκης απαντά σε Καψή για τον καβγά τους με τον… Μόγλη!

Βαρουφάκης απαντά σε Καψή για τον καβγά τους με τον… Μόγλη!
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Θέση για τον τσακωμό του με τον Παντελή Καψή στο λόφο του Λυκαβηττού πήρε, επίσης με ανάρτηση στο Facebook, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατηγορεί τον δημοσιογράφο Παντελή Καψή ότι στην περιγραφή του παρέλειψε να αναφέρει ότι ζήτησε  “απολύτως συγγνώμη” για το περιστατικό στη διάρκεια τζόκινγκ στο Λυκαβηττό, επεισόδιο που είχε πρωταγωνιστή τον…  Μόγλη, τον σκύλο του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Βαρουφάκης: Η ανάρτηση στο Facebook:

“Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής ‘λεπτομέρειας’ που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το ‘περιστατικό’ που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας – κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξί: “Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη”. Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτoντας ότι ‘τον λόφο τον μοιραζόμαστε’. Καλή σας μέρα”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις