Πολιτική

Βαρουφάκης: «Δεν το είπαμε στην Μάγδα Φύσσα για να μην έρθει σε δύσκολη θέση»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσε με το να προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, και την άρνηση - φυσικά - εκ μέρους της μητέρας του Παύλου Φύσσα επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιάνης Βαρoυφάκης επέμεινε λέγοντας ότι δεν ήταν λάθος η απόφαση που πήρε το ΜέΡΑ25 και μάλιστα ξεπερνώντας κάθε όριο λογικής είπε ότι δεν ήταν απαραίτητο να έχει προσυμφωνηθεί μαζί της κάτι τέτοιο.

«Σε καμία περίπτωση δεν ήταν λάθος η απόφασή μας. Είμαστε πολύ συγκινημένοι για την απόφαση που πήραμε. Θέλαμε να δείξουμε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος στην μισαλλοδοξία, η κ. Φύσσα χωρίς να το έχει επιδιώξει, μέσα από τη δολοφονία του γιου της, εξελίχθηκε από μία μητέρα, σε ένα πολιτικό πρόσωπο, που σηκώνει στους ώμους της το βάρος του τεράστιου αγώνα εναντίον της διχόνοιας, του αυταρχισμού, του υφέρποντος νεοφασισμού», είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7.

Click4More Μάγδα Φύσσα: Δεν αποδέχεται την πρόταση Βαρουφάκη για την Προεδρεία της Δημοκρατίας

Μάλιστα διερωτήθηκε: «Από πότε μία πρόταση σε ένα πρόσωπο-σύμβολο για οποιοδήποτε αξίωμα πρέπει να είναι προσυμφωνημένη;» Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ κανένα πρόσωπο που να μπορεί να σηματοδοτήσει την ενότητα του ελληνικού λαού από το πρόσωπο της Μάγδας Φύσσα. Η ίδια η Μάγδα Φύσσα χαρακτήρισε την πρόταση εξαιρετικά τιμητική κι αυτό μας τιμά. Δεν θέλαμε να της το γνωστοποιήσουμε πριν για να μην τη φέρουμε σε δύσκολη θέση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
«Τιμάμε, όμως, και τη δύναμη των Μικρασιατών προσφύγων. Με τη δημιουργικότητά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην οικονομική, κοινωνική και πνευματική πρόοδο της πατρίδας» υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Νίκος Δένδιας
Η κατεύθυνση της ΝΔ μετά τη ΔΕΘ: Η νέα ημερομηνία για εκλογές και η στρατηγική απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά
Ο Ιούνιος ο επικρατέστερος μήνας για τη διεξαγωγή των εκλογών - Ο ρόλος των δημοσκοπήσεων και ο στόχος της κυβέρνησης μετά τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ
Γιώργος Μαζωνάκης 31
Αλεξάνδρα Σδούκου κατά Αλέξη Τσίπρα για Μαδούρο: Τι συμφωνήθηκε το 2012 και τι συνέβη με τα αεροσκάφη της Βενεζουέλας
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ έθεσε το ερώτημα ποιο ακριβώς ήταν το περιεχόμενο της συνάντησης του κ. Τσίπρα και στενών συνεργατών του με ανώτατα στελέχη του καθεστώτος της Βενεζουέλας, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την εξουσία
Η Αλεξάνδρα Σδούκου 5