Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Βαρουφάκης: «Δεν το είπαμε στην Μάγδα Φύσσα για να μην έρθει σε δύσκολη θέση»

Βαρουφάκης: «Δεν το είπαμε στην Μάγδα Φύσσα για να μην έρθει σε δύσκολη θέση»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσε με το να προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, και την άρνηση – φυσικά – εκ μέρους της μητέρας του Παύλου Φύσσα επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάνης Βαρoυφάκης επέμεινε λέγοντας ότι δεν ήταν λάθος η απόφαση που πήρε το ΜέΡΑ25 και μάλιστα ξεπερνώντας κάθε όριο λογικής είπε ότι δεν ήταν απαραίτητο να έχει προσυμφωνηθεί μαζί της κάτι τέτοιο.

«Σε καμία περίπτωση δεν ήταν λάθος η απόφασή μας. Είμαστε πολύ συγκινημένοι για την απόφαση που πήραμε. Θέλαμε να δείξουμε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος στην μισαλλοδοξία, η κ. Φύσσα χωρίς να το έχει επιδιώξει, μέσα από τη δολοφονία του γιου της, εξελίχθηκε από μία μητέρα, σε ένα πολιτικό πρόσωπο, που σηκώνει στους ώμους της το βάρος του τεράστιου αγώνα εναντίον της διχόνοιας, του αυταρχισμού, του υφέρποντος νεοφασισμού», είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7.

Click4More Μάγδα Φύσσα: Δεν αποδέχεται την πρόταση Βαρουφάκη για την Προεδρεία της Δημοκρατίας

Μάλιστα διερωτήθηκε: «Από πότε μία πρόταση σε ένα πρόσωπο-σύμβολο για οποιοδήποτε αξίωμα πρέπει να είναι προσυμφωνημένη;» Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ κανένα πρόσωπο που να μπορεί να σηματοδοτήσει την ενότητα του ελληνικού λαού από το πρόσωπο της Μάγδας Φύσσα. Η ίδια η Μάγδα Φύσσα χαρακτήρισε την πρόταση εξαιρετικά τιμητική κι αυτό μας τιμά. Δεν θέλαμε να της το γνωστοποιήσουμε πριν για να μην τη φέρουμε σε δύσκολη θέση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις