Πολιτική

Βαρουφάκης: Περίεργα και παράλογα τα αιτήματα των δανειστών

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε σήμερα ότι η Ελλάδα έχει κάνει ό,τι μπορούσε για να ικανοποιήσει τις «περίεργες απαιτήσεις» των πιστωτών, και ότι είναι αποφασισμένη να παραμείνει εντός της ευρωζώνης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ωστόσο, η Ελλάδα δεν θα δεχθεί μια λύση που θεωρεί μη βιώσιμη, δήλωσε ο Έλληνας υπουργός στο εθνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Ιρλανδίας RTE.

Η Ελλάδα κάνει υποχωρήσεις, αλλά δεν μπορεί να συμφωνήσει σε ορισμένες από τις απαιτήσεις των πιστωτών είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης λέγοντας μάλιστα ότι η Ελλάδα έρχεται αντιμέτωπη με απαιτήσεις τις οποίες δεν μπορεί να αποδεχθεί και χαρακτήρισε «παράλογη» την πρόταση να μειωθούν περαιτέρω οι χαμηλές συντάξεις στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για την 28η Οκτωβρίου: «Η Ελλάδα μπορεί όχι μόνο να αποτρέπει, αλλά και να κατατροπώνει κάθε απειλή»
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη - Η αναφορά στην εθνική ομοψυχία και τα νέα οπλικά συστήματα
Κωνσταντίνος Τασούλας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, 28η Οκτωβρίου