Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βαρβιτσιώτης: «Διόρισε Πρόεδρο τον κ. Σκατάκη;» – Άστραψε και βρόντηξε κατά Μεϊμαράκη!

Βαρβιτσιώτης: «Διόρισε Πρόεδρο τον κ. Σκατάκη;» – Άστραψε και βρόντηξε κατά Μεϊμαράκη!

Εξοργισμένος με όσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της παράταξης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο. Ο κ. Βαρβιτσιώτης άφησε αιχμές εναντίον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον οποίο είχε εκφράσει την στήριξή του αλλά και στους υπόλοιπους τρείς υποψηφίους κατηγορώντας τους ότι βάζουν το προσωπικό συμφέρον πάνω από το κόμμα.

«Παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν με βαθιά θλίψη και απέραντη οργή διότι όλοι τους μιλάνε για ενότητα αλλα η ενότητα είναι λέξη αυτή είναι άγνωστη σε αυτούς που την μνημονεύουν. Όλοι κάνουν το παν για να μην υπάρξει ενότης. Ήταν θέαμα της χθεσινής συνεδρίασης της ΚΟ; Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Μεϊμαράκης δεν προσήλθε! Διόρισε αντ’ αυτού τον κ. Πλακιωτάκη, τον κ. σκατάκη τον κύριο δεν ξέρω πως και δεν πήγε! Είναι θέαμα αυτό; Να μου εξηγήσει κανείς! Έγινε αυτό που έγινε δεν υπήρξε κανένας υπέυθυνος; Γίνεται καμία παραίτηση; Καμία! Είναι πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω. Φαίνεται ότι ζω σε άλλη εποχή. Φαίνεται ότι δεν έχω εγκλιματισθεί με το καινούριο περιβάλλον που υπάρχει στη ΝΔ», είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Και συνέχισε: «Δυστυχώς αυτοί που το προκαλούν είναι και η ηγεσία και είναι το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί. Όλα αυτά που έκανε ο Μεϊμαράκης είναι φαιδρά. Λυπάμαι γιατί ο Βαγγέλης είναι φίλος μου λυπάμαι γιατί πίστευα σε αυτόν αλλά αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια κρίση. Μπήκε μια μέρα στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ και τους επέστησε την προσοχή. Η ΚΕΦΕ πήρε μια απόφαση ομόφωνη και επέλεξε μια εταιρεία η οποία δεν πληρούσε τις προδιαγραφές. Δεν υπάρχει υπεύθυνος; Δεν μπορούσε ο κ. Παπαμιμίκος που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη, δεν μπορούσε να παραιτηθεί; Το καταστατικό θέλει εκ βάθρων αναθεώρηση αλλά δεν είναι το θέμα του Παρόντος. Αισθάνομαι αυτή την οργή γιατί είδα ότι πικράθηκε ολόκληρος ο κόσμος μας. Δεν πικράθηκε μόνο. Αγρίεψε. Οργίστηκε».

Στο ερώτημα ποιος νομίζει ότι πρέπει να αναλάβει είπε: «Δεν είναι προεκλογική περίοδος. Προεκλογική περίοδος είναι όταν έχεις απέναντι τον αντίπαλό σου. Εδώ οι 4 υποψήφιοι είναι εχθροί ο ένας με τον άλλο. Εχω ζήσει και άλλες τέτοιες αναμετρήσεις. Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει Κάτι τέτοιο. Κι εγώ ήμουν υποψήφιος. Και την άλλη μερα είπα ότι εγώ θα σταθώ διπλα στον Εβερτ. Και στάθηκα. Έχετε την εντύπωση ότι την επόμενη μέρα θα σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλον; Δεν πρόκειται να σταθεί. Δεν θα δώσει λύση η εκλογή. Αν οι 4 αυτοί υποψήφιοι δεν καταλάβουν που βρισκόμαστε θα συρθούμε σε μια νέα περιπέτεια την οποία δεν θα είμαι διατεθειμένος να ανεχθώ.  Νομίζουν ότι κερδίζουν πόντους; Όταν βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του κόμματος και του έθνους πάμε κατά διαβόλου. Δεν είναι μομφή αυτά που είπα για τον κ. Μεϊμαράκη αλλά ανάλυση πραγματικών δεδομένων. Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραστεί χθες στην Κ.Ο.; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δεν βαριέστε. Λυπάμαι. Εχω ζήσει σε άλλες εποχές και τα νέα ήθη έχουν επικρατήσει».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε