Σάββατο, 22 Ιουν.
34oC Αθήνα

Βαρβιτσιώτης: “Επίθεση στην Δημοκρατία το χτύπημα στο γραφείο μου”! [vid, pics]

Βαρβιτσιώτης
Φωτογραφία: Eurokinissi

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τα φαινόμενα βίας αποδίδει η ΝΔ, με αφορμή την επίθεση στα γραφεία του βουλευτή της. Και ο ίδιος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφέρεται στο περιστατικό.

Το γραφείο το οποίο διατηρεί ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έγινε στόχος αγνώστων, οι οποίοι εισέβαλαν με βαριοπούλες, πετώντας τρικάκια και γράφοντας συνθήματα με σπρέι στους τοίχους, διαμαρτυρόμενοι για την μη χορήγηση νέας άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος κάνει απεργία πείνας.

Η επίθεση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

«Χθες, για μια ακόμη φορά προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση για τα πρωτοφανή φαινόμενα ωμής βίας που εκδηλώνονται πλέον καθημερινά στην χώρα.

Σήμερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δέχθηκε στο γραφείο του επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες και χρειάστηκε να παρέμβει ο αστυνομικός του πυροβολώντας στον αέρα για να αποτρέψει τις ενέργειές τους.

Τι άλλο, άραγε, πρέπει να συμβεί για να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση τις αυτονόητες ευθύνες της;».

Βαρβιτσιώτης: “Οι επιθέσεις αυτές προσωπικά δε με πτοούν. Το αντίθετο”

Ως πλήγμα στην Δημοκρατία θεωρεί την επίθεση και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος θεωρεί αυτονόητη την καταδίκη. Στην δήλωσή του επισημαίνει:

«Για τρίτη φορά, μέσα λίγα χρόνια, το πολιτικό μου γραφείο γίνεται στόχος κουκουλοφόρων και ομάδων αντιεξουσιαστών.

Για πολλοστή φορά, το τελευταίο διάστημα, το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε κέντρο ανομίας και παραβατικότητας.

Είναι σαφές ότι η καταδίκη σε τέτοιου είδους επιθέσεις οφείλει να είναι άμεση, καθολική, κατηγορηματική και απόλυτη. Γιατί -πάνω από όλα- αποτελούν πλήγμα για την ίδια τη Δημοκρατία μας.

Και είναι, επίσης, σαφές ότι οι επιθέσεις αυτές προσωπικά δε με πτοούν. Το αντίθετο. Με δυναμώνουν, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ με τον ίδιο ζήλο και τις ίδιες αξίες το συμφέρον της πατρίδας και των συμπολιτών μου».

Δείτε το βίντει από την επίθεση, που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο ίδιος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις