Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βάσεις 2019: Γιατρίνα και η κόρη του Πολάκη! Πέρασε στην Ιατρική!

βάσεις
Φωτογραφίa από: Facebook / Παυλος Πολακης.

Οι βάσεις για το 2019 ανακοινώθηκαν και ο πρώην υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, έχει κάθε λόγο να… πετάει στα σύννεφα με την επιτυχία της κόρης του!

Όπως άμεσα σας ενημέρωσε το newsit.gr, οι βάσεις για τις Πανελλήνιες του 2019 ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας και μάλιστα νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές είδαν την αγωνία τους να… λαμβάνει τέλος, καθώς από την ώρα της ανακοίνωσης και μετά… χάνονται στις λίστες για να δουν πού πέρασαν.

Την αγωνία τους, βέβαια, μοιράζονται και οι γονείς τους, που θέλουν να δουν τους κόπους να ανταμείβονται και όταν αυτό συμβαίνει, βρίσκονται στα… ουράνια!

Ένας εξ αυτών και ο πρώην υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης!

Ο κ. Πολάκης, γιατρός στο επάγγελμα, είδε την κόρη του να… ακολουθεί τα χνάρια του! Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η κόρη του, Πέρσα, πέρασε στην Ιατρική Αθηνών!

Η χαρά και η περηφάνεια του… μπαμπά Πολάκη δεν κρύβονται!

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει: “ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ . Η Πέρσα μου μπήκε ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ!! Συγχαρητήρια καρδιά μου ! Πάντα δυνατή και ευτυχισμένη στη ζωη σου γιατρινα μου!!!”

Βάσεις 2019 –  Δείτε την ανάρτησή του

Φωτογραφίες από: Facebook / Παυλος Πολακης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις