Πολιτική

Βασιλική Θάνου: Εστιάζουμε σε μεταναστευτικό και λειτουργία των σχολείων

Το μεταναστευτικό και η ομαλή έναρξη λειτουργίας των σχολείων, λόγω των εκλογών, είναι τα θέματα στα οποία θα δώσει προτεραιότητα η υπηρεσιακή κυβέρνηση, όπως δήλωσε η Βασιλική Θάνου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Η υπηρεσιακή κυβέρνηση απαρτίζεται από πρόσωπα που ήταν ευρύτερης αποδοχής και είναι διακεκριμένες προσωπικότητες. Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη για την αποδοχή της πρότασης”, είπε η κα Θάνου.

Και συνέχισε: “Όπως είναι γνωστό, κύρια αρμοδιότητα της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι η διασφάλιση της διεξαγωγής των εκλογών μέσα σε ήρεμο κλίμα. Είναι πολύ πιθανό να απαιτηθεί αν διαχειριστούμε και άλλα ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό και η ομαλή έναρξη λειτουργίας των σχολείων. Όλοι οι συμμετέχοντες της κυβέρνησης είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών και για να επιλυθούν όλα τα ζητήματα”.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Το καλώδιο πρέπει να ολοκληρωθεί – Κάποιοι κάνουν περισσότερο επικοινωνία, παρά εργάζονται στρατηγικά για τα εθνικά μας συμφέροντα
«Ο Πρωθυπουργός διαφήμισε το καλώδιο ως ένα έργο ζωτικής στρατηγικής σημασίας. Είναι. Ξεκινάς, όμως, ένα τέτοιο έργο με την Κύπρο, χωρίς να έχεις διασφαλίσει την ολοκλήρωση του;»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ
Δεύτερη παραίτηση από το κόμμα Κασσελάκη σε 24 ώρες: «Χαιρέτησε» και ο Μιχάλης Χουρδάκης - «Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε»
Μετά τη Θεοδώρα Τζάκρη, την αποχώρησή του από τους Δημοκράτες ανακοίνωσε και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, αποφεύγοντας προσωπικές αιχμές ή χαρακτηρισμούς
Μιχάλης Χουρδάκης
ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια: «Οι πολίτες θέλουν φθηνότερο καλάθι, όχι ακριβότερες δικαιολογίες»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα επιτίθεται στο Μαξίμου για το τέλος του πλαφόν στα περιθώρια κέρδους και τη συμφωνία με τη βιομηχανία τροφίμων για πάγωμα τιμών
ΕΛ.Α.Σ. 8