Πολιτική

Βασίλης Γραμμένος: «Προσπάθησε να με πνίξει» – Η περιγραφή του για το επεισόδιο στη Βουλή με τον Κωνσταντίνο Φλώρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Πάω καλύτερα. Είναι κάποιες ζαλάδες αλλά βρίσκομαι σπίτι μου. Από θύμα δε μπορώ να γίνω θύτης. Αν και κάποιοι προσπαθούν να με μετατρέψουν σε θύτη» είπε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλης γραμμένος στο LiveNews, περιγράφοντας το επεισόδιο στη Βουλή με τον Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Ο θεσμός της οικογένειας και της μητέρας είναι ιερός» τόνισε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας ότι δεν έβρισε ποτέ τον Κωνσταντίνο Φλώρο με τον οποίο έγινε το επεισόδιο στη Βουλή.

«Έχω ρινικό κάταγμα με διάγνωση του ΓΝΑ. Έχω μια κάκωση στον ώμο και άλλη μία στο χέρι. Δε θα αναλύσω πώς αυτός ο κύριος χειροδίκησε. Έχω γνωμάτευση δημόσιου νοσοκομείου. Το τι μπορεί να ισχυρίζεται η άλλη πλευρά θα το δει η Δικαιοσύνη» τονίζει, απαντώντας στους ισχυρισμούς του Κωνσταντίνου Φλώρου ότι δεν χειροδίκησε εναντίον του.
«Δε δέχθηκα γροθιά μόνο, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό και κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου» περιέγραψε στο LiveNews ο Βασίλης Γραμμένος.

«Τα χτυπήματα στα χέρια προκλήθηκαν από την πτώση. Με τράβαγε από το λαιμό, με έσερνε. Υπάρχει κάποια κυρία Μονογυού που είπε ότι άκουσε να τον βρίζω. Να το καταθέσει στον εισαγγελέα γιατί εγώ θα προσφύγω στην κυρία ανακρίτρια. Εγώ ουδέποτε τον έβρισα και ουδέποτε χειρονόμησα εναντίον του» τόνισε ο Βασίλης Γραμμένος.

«Εγώ βγήκα από την αίθουσα για να προστατευτώ. Με έβριζε και δεν απάντησα ποτέ. Πήγα υποβασταζόμενος στο ιατρείο της Βουλής και μου έδωσε ο γιατρός να βάλω πάγο στη μύτη μου. Αυτός (ο Κ. Φλώρος) κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Βουλή και όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα, εκείνος καθόταν στην πόρτα και του έκανε άσεμνες χειρονομίες. Ήταν οργισμένος από το πρωί, με τον πατέρα του περιφέρονταν στη Βουλή και μας χλεύαζαν» είπε ο Βασίλης Γραμμένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φαραντούρης για Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Προεκλήθην – Στην προσβολή δεν μπορείς να σιωπάς, μακριά από εμάς ο σεξισμός»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ δίνει τη δική του εκδοχή για την κόντρα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και επιμένει ότι «αντιπαρατίθεμαι πάντα πολιτικά και όχι προσωπικά»
Σδούκου και Φαραντούρης
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για Αλκέτ Ριζάι: Θα διαφωνούσα να πάρει άδεια αλλά είναι θέμα του νόμου
«Θα συλληφθεί, όπως συλλαμβάνονται όλοι, και θα δείτε στη συνέχεια πόσο η κεκτημένη ταχύτητα της αστυνομίας πόσες ακόμα επιτυχίες θα έχει» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κάνει καλύτερα βίντεο απ’ ότι κυβερνά τον τόπο – Παλιό το κόλπο να τάζεις εκ του ασφαλούς για να γίνεις ευχάριστος
«Αν ήμασταν καλύτερα επί ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει γιατί έστειλε στον εξώστη και εξαφάνισε όλους όσους κυβέρνησε μαζί τους; Προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία»
Παύλος Μαρινάκης
5