Πολιτική

Βασίλης Γραμμένος: «Προσπάθησε να με πνίξει» – Η περιγραφή του για το επεισόδιο στη Βουλή με τον Κωνσταντίνο Φλώρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Πάω καλύτερα. Είναι κάποιες ζαλάδες αλλά βρίσκομαι σπίτι μου. Από θύμα δε μπορώ να γίνω θύτης. Αν και κάποιοι προσπαθούν να με μετατρέψουν σε θύτη» είπε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλης γραμμένος στο LiveNews, περιγράφοντας το επεισόδιο στη Βουλή με τον Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Ο θεσμός της οικογένειας και της μητέρας είναι ιερός» τόνισε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας ότι δεν έβρισε ποτέ τον Κωνσταντίνο Φλώρο με τον οποίο έγινε το επεισόδιο στη Βουλή.

«Έχω ρινικό κάταγμα με διάγνωση του ΓΝΑ. Έχω μια κάκωση στον ώμο και άλλη μία στο χέρι. Δε θα αναλύσω πώς αυτός ο κύριος χειροδίκησε. Έχω γνωμάτευση δημόσιου νοσοκομείου. Το τι μπορεί να ισχυρίζεται η άλλη πλευρά θα το δει η Δικαιοσύνη» τονίζει, απαντώντας στους ισχυρισμούς του Κωνσταντίνου Φλώρου ότι δεν χειροδίκησε εναντίον του.
«Δε δέχθηκα γροθιά μόνο, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό και κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου» περιέγραψε στο LiveNews ο Βασίλης Γραμμένος.

«Τα χτυπήματα στα χέρια προκλήθηκαν από την πτώση. Με τράβαγε από το λαιμό, με έσερνε. Υπάρχει κάποια κυρία Μονογυού που είπε ότι άκουσε να τον βρίζω. Να το καταθέσει στον εισαγγελέα γιατί εγώ θα προσφύγω στην κυρία ανακρίτρια. Εγώ ουδέποτε τον έβρισα και ουδέποτε χειρονόμησα εναντίον του» τόνισε ο Βασίλης Γραμμένος.

«Εγώ βγήκα από την αίθουσα για να προστατευτώ. Με έβριζε και δεν απάντησα ποτέ. Πήγα υποβασταζόμενος στο ιατρείο της Βουλής και μου έδωσε ο γιατρός να βάλω πάγο στη μύτη μου. Αυτός (ο Κ. Φλώρος) κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Βουλή και όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα, εκείνος καθόταν στην πόρτα και του έκανε άσεμνες χειρονομίες. Ήταν οργισμένος από το πρωί, με τον πατέρα του περιφέρονταν στη Βουλή και μας χλεύαζαν» είπε ο Βασίλης Γραμμένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως: «Δεν υπάρχει καμία περικοπή στο επίδομα ανεργίας» – «Νέο πρόγραμμα επιδότησης στο 90% του μισθού και των εισφορών για 1 χρόνο»
Για το φημολογούμενο κόμμα Σαμαρά, η Νίκη Κεραμέως εξέφρασε την εκτίμησή της ότι τελικά ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα το κάνει
Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως
Μητσοτάκης: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης, θα ανοίξει κάτω από 1,75 ευρώ – Αυξάνεται οριζόντια το επίδομα
Στην πρώτη συνέντευξη μετά τη ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός απάντησε στα κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας, με αιχμή την οικονομία - Ανοιχτό παράθυρο για μείωση του ΕΦΚ όσο διαρκεί η κρίση, επέκταση της παρέμβασης στο diesel και τον Οκτώβριο
Κυριάκος Μητσοτάκης
30
H Ρόζα Βρεττού έφυγε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές κατά Ανδρουλάκη και οδεύει προς την ΕΛΑΣ – «Έγινε πιόνι στον σχεδιασμό Τσίπρα» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Η αναπληρώτρια γραμματέας του Τομέα Υγείας αποχώρησε μετά από περίπου 35 χρόνια - «Η σημερινή ηγεσία έχει μεταβάλει το ΠΑΣΟΚ σε κόμμα-δημιούργημα μηχανισμών και λιστών ανθρώπων»
H Ρόζα Βρεττού έφυγε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές κατά Ανδρουλάκη και οδεύει προς την ΕΛΑΣ – «Έγινε πιόνι στον σχεδιασμό Τσίπρα» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη 13
Τσουκαλάς κατά Μαρινάκη για κοστολόγηση προγράμματος του ΠΑΣΟΚ: «Αν του προτείνει ο Μητσοτάκης το ΥΠΟΙΚ, ας πει ότι δεν έχει χρόνο»
Με ειρωνικές αιχμές απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη στην κυβερνητική κριτική για το κόστος των εξαγγελιών Ανδρουλάκη - Τι λέει για τα μέτρα της ΝΔ και την τετραετία
Μαρινάκης και Μητσοτάκης