Πολιτική

Βασίλης Γραμμένος: «Προσπάθησε να με πνίξει» – Η περιγραφή του για το επεισόδιο στη Βουλή με τον Κωνσταντίνο Φλώρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Πάω καλύτερα. Είναι κάποιες ζαλάδες αλλά βρίσκομαι σπίτι μου. Από θύμα δε μπορώ να γίνω θύτης. Αν και κάποιοι προσπαθούν να με μετατρέψουν σε θύτη» είπε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλης γραμμένος στο LiveNews, περιγράφοντας το επεισόδιο στη Βουλή με τον Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Ο θεσμός της οικογένειας και της μητέρας είναι ιερός» τόνισε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας ότι δεν έβρισε ποτέ τον Κωνσταντίνο Φλώρο με τον οποίο έγινε το επεισόδιο στη Βουλή.

«Έχω ρινικό κάταγμα με διάγνωση του ΓΝΑ. Έχω μια κάκωση στον ώμο και άλλη μία στο χέρι. Δε θα αναλύσω πώς αυτός ο κύριος χειροδίκησε. Έχω γνωμάτευση δημόσιου νοσοκομείου. Το τι μπορεί να ισχυρίζεται η άλλη πλευρά θα το δει η Δικαιοσύνη» τονίζει, απαντώντας στους ισχυρισμούς του Κωνσταντίνου Φλώρου ότι δεν χειροδίκησε εναντίον του.
«Δε δέχθηκα γροθιά μόνο, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό και κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου» περιέγραψε στο LiveNews ο Βασίλης Γραμμένος.

«Τα χτυπήματα στα χέρια προκλήθηκαν από την πτώση. Με τράβαγε από το λαιμό, με έσερνε. Υπάρχει κάποια κυρία Μονογυού που είπε ότι άκουσε να τον βρίζω. Να το καταθέσει στον εισαγγελέα γιατί εγώ θα προσφύγω στην κυρία ανακρίτρια. Εγώ ουδέποτε τον έβρισα και ουδέποτε χειρονόμησα εναντίον του» τόνισε ο Βασίλης Γραμμένος.

«Εγώ βγήκα από την αίθουσα για να προστατευτώ. Με έβριζε και δεν απάντησα ποτέ. Πήγα υποβασταζόμενος στο ιατρείο της Βουλής και μου έδωσε ο γιατρός να βάλω πάγο στη μύτη μου. Αυτός (ο Κ. Φλώρος) κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Βουλή και όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα, εκείνος καθόταν στην πόρτα και του έκανε άσεμνες χειρονομίες. Ήταν οργισμένος από το πρωί, με τον πατέρα του περιφέρονταν στη Βουλή και μας χλεύαζαν» είπε ο Βασίλης Γραμμένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ask Alexis»: Backstage από την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση Τσίπρα με τα μέλη της ΕΛΑΣ – «Το δίκιο είναι ζόρικο πολύ»
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε στιγμιότυπα από τον ανοιχτό διάλογο, μίλησε για «νέο τρόπο λειτουργίας» και έθεσε στο επίκεντρο τη συμμετοχή και τη συνδιαμόρφωση
Αλέξης Τσίπρας
10
«Συλλογική ηγεσία» μέχρι τις εκλογές εισηγείται ο Νίκος Παππάς στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – «Πρώτιστη ανάγκη η συγκρότηση των ψηφοδελτίων»
Ο πρώην υπουργός κηρύσσει το τέλος της απόφασης συνεργασίας με την ΕΛΑΣ, στρέφει τα πυρά του στις «ατομικές μετακινήσεις» στελεχών και ζητεί την επιστροφή των βουλευτικών εδρών από όσους επιλέγουν διαφορετική πολιτική πορεία.
Νίκος Παππάς
Μόνη στην κάλπη η Ρένα Δούρου για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Η υποχώρηση Πολάκη και οι αιχμές για «σχέδιο» αποχωρήσεων
Η υποψηφιότητα της βουλευτού ανακοινώθηκε επισήμως μετά την απόσυρση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος επικαλέστηκε τους δυσμενείς συσχετισμούς και παρέπεμψε στην Κεντρική Επιτροπή
Δούρου και Πολάκης 40
ΠΑΣΟΚ: Τέταρτο σποτ για το Ταμείο Ανάκαμψης – «Χαμένη ευκαιρία για φθηνό ρεύμα και αποθήκευση ενέργειας»
Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για «ιστορική χαμένη ευκαιρία», υποστηρίζοντας ότι οι πόροι δεν αξιοποιήθηκαν προς όφελος των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Ο Παύλος Πολάκης δεν κατεβαίνει υποψήφιος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν έχουμε την πολυτέλεια για δύο υποψηφιότητες»
Ο βουλευτής Χανίων δεν θα διεκδικήσει την προεδρία, καθώς οι συσχετισμοί γέρνουν υπέρ της Ρένας Δούρου - Αύριο η ψηφοφορία για τους 13 εναπομείναντες βουλευτές
Παύλος Πολάκης 29
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καριπίδης αποδέχεται την έδρα Κόκκαλη, αλλά κρατά κλειστά τα χαρτιά του – «Θα ορκιστώ και μετά θα δω»
Ο πρώτος επιλαχών στη Λάρισα δηλώνει ότι θα αναλάβει το βουλευτικό αξίωμα, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται για την πολιτική του πορεία - Στους 13 βουλευτές η Κοινοβουλευτική Ομάδα, εν μέσω νέου κύματος αποχωρήσεων
Ιωάννης Καριπίδης