Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Βασίλης Κόκκαλης: Τελικά παραιτήθηκε ή τον διέγραψε ο Πάνος Καμμένος;

Βασίλης Κόκκαλης: Τελικά παραιτήθηκε ή τον διέγραψε ο Πάνος Καμμένος;

Όλα παίχτηκαν στις λεπτομέρειες για το αν τελικά ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, παραιτήθηκε ή διεγράφη από τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο.

Η πολιτική σημασία του γεγονότος, δεν είναι και τόσο μεγάλη αλλά οι λεπτομέρειες πολλές φορές κάνουν την διαφορά. Ο Βασίλης Κόκκαλης ήταν αποφασισμένος εδώ και καιρό να στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό, το μαρτυρά η επιστολή ανεξαρτητοποίησής του από τους ΑΝΕΛ, η οποία έχει ημερομηνία 12/01/2019. Εδώ, κάποιος πολύ εύλογα θα σκεφτεί ότι ο κ. Κόκκαλης κερδίζει στην κούρσα τον Πάνο Καμμένο. Όμως, τα φαινόμενα απατούν.

Τόσο η επιστολή διαγραφής του Βασίλη Κόκκαλη από τους ΑΝΕΛ, όσο και η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Κόκκαλη εστάλησαν σήμερα στην Βουλή. Και κερδίζει όποιος έχει τον μικρότερο αριθμό πρωτοκόλλου. Και στην προκειμένη περίπτωση οι συνεργάτες Καμμένου αποδείχθηκαν πιο γρήγοροι από τους συνεργάτες Κόκκαλη.

Η διαγραφή Κόκκαλη από τον Πάνο Καμμένο έχει αριθμό πρωτοκόλλου 130, ενώ η επιστολή αποχώρησης Κόκκαλη από τους ΑΝΕΛ έχει αριθμό 133. Τελικά, ο Βασίλης Κόκκαλης έχασε στο νήμα και διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ.

Δείτε τις επιστολές

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις