Πολιτική

Βασίλης Λεβέντης: Αποσωληνώθηκε μετά από 47 ημέρες – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον «Ευαγγελισμό» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου Βασίλης Λεβέντης. Ο οργανισμός του είναι αποδυναμωμένος εξαιτίας της μακράς νοσηλείας του για κορονοϊό, με τους γιατρούς να βρίσκονται σε επιφυλακή αλλά να είναι και αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο Βασίλης Λεβέντης εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από περίπου δύο μήνες και εισήχθη στον «Ευαγγελισμό» στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου είχε αποσωληνωθεί στις 27, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποσωληνώθηκε. Είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ έχει καλή επικοινωνία. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, αλλά ο οργανισμός του είναι αρκετά αποδυναμωμένος λόγω της μακράς νοσηλείας του. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο χτύπημα από Σαμαρά: Οργισμένη ανάρτηση για τις επιλογές στην αναγραφή του φύλου στον ΕΟΠΥΥ
«Είναι η ίδια woke ατζέντα που έχει ήδη περάσει στην κρατική διοίκηση και τώρα γράφεται και στα σχολικά βιβλία. Πρόκειται για συνειδητή κυβερνητική επιλογή», αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς 35
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Καταργούνται τα εισοδηματικά κριτήρια για τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς»
Η υπουργός παρουσίασε την πορεία των «Νταντάδων της Γειτονιάς», τη νέα παράταση της δράσης «Ανακαίνιση Κατοικίας» και τις νέες αιτήσεις για τον Προσωπικό Βοηθό
Η Δόμνα Μιχαηλίδου