Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βασίλης Λεβέντης: Γιατί δεν έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού σύμφωνα με τη σύζυγο του Αναστασία Μεντεσίδου

Βασίλης Λεβέντης: Γιατί δεν έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού σύμφωνα με τη σύζυγο του Αναστασία Μεντεσίδου

Ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό από το περασμένο Σάββατο (25.09.2021), αποσωληνώθηκε σήμερα (28.09.2021) το μεσημέρι, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση.  

Ο Βασίλης Λεβέντης άρχισε να αναπνέει μόνος και δείχνει να ανταποκρίνεται στη θεραπεία του. Η σύζυγος του 70χρονου προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Αναστασία Μεντεσίδου, μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA για τις ώρες αγωνίας, και τους λόγους που ο Βασίλης Λεβέντης καθυστερούσε τον εμβολιασμό του.

«Αποσωληνώθηκε επιτέλους ο Βασίλης, έχει επαφή με το περιβάλλον. Έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ελπίζω για το καλύτερο» σημείωσε και ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους πολίτες που έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Είναι μαχητής και αγωνιστής» τόνισε η κυρία Μεντεσίδου, υπογραμμίζοντας πως η ίδια δεν νόσησε καθώς είχε εμβολιαστεί. «Είχε το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια και έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση και γι’ αυτό το καθυστερούσε» συμπλήρωσε για τον μη εμβολιασμό του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις