Site icon NewsIT

Βασίλης Λεβέντης: Τσακωμός on air με Λοβέρδο! [vid]

15.10.2017 | 10:24
Βασίλης Λεβέντης

Μεγάλη ένταση στον αέρα και πρωταγωνιστής ο Βασίλης Λεβέντης! Τα... επίμονα ερωτήματα για την παραίτησή του και η... έκρηξη του αρχηγού της Ένωσης Κεντρώων!

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει βρεθεί στο προσκήνιο της πολιτικής σκηνής τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Αφορμή, το ότι κάλεσε τον ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, να μην υπογράψει το νομοσχέδιο που ψήφισε η Βουλή για την αλλαγή φύλου.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε πως αν αυτό δεν συμβεί θα παραιτηθεί… Και κάπου εκεί ξεκίνησε ένα -άνευ προηγουμένου είναι η αλήθεια- γαϊτανάκι. Ο Βασίλης Λεβέντης μία παραιτείται, μία… δεν παραιτείται.

Εν τω μεταξύ ο Προκόπης Παυλόπουλος ήδη έδωσε το “πράσινο φως” για το νομοσχέδιο. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο κ. Λεβέντης θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση την Δευτέρα, σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη.

Χαμός στον αέρα! Εξερράγη ο Βασίλης Λεβέντης!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής, 15.10.2017, στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ. Φυσικά ρωτήθηκε για το ζήτμα της παραίτησής του, ωστόσο ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος βρίσκονταν επίσης στο στούντιο, ρώτησε λίγο πιο… επίμονα από τους υπόλοιπους.

“Αγαπητέ τώρα, θα χαρείτε αν παραιτηθώ εσείς;” ρώτησε ο Βασίλης Λεβέντης τον δημοσιογράφο. “Εσείς το είπατε, εγώ ούτε που το είχα σκεφθεί”, του απάντησε ο δεύτερος.

Ο διάλογος συνεχίστηκε και η ένταση… ολοένα και αυξάνονταν! “Θέλετε να με βγάλετε ψεύτη και ανακόλουθο” έλεγε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος αμέσως μετά αναφέρθηκε και πάλι στα όσα συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Λοβέρδος, ωστόσο, επανήλθε σχολιάζοντας και κάπου εκεί ήρθε η… έκρηξη και ο εξής διάλογος:

Λεβέντης: “Τον κύριο Λοβέρδο τον φέρατε για ανακριτή;”

Λοβέρδος: “Αν δεν αντέχετε την κριτική αγαπητέ κύριε Λεβέντη τι να κάνουμε;”

Λεβέντης: “Σας παρακαλώ κύριε… Ξέρουμε ποιος είστε”!

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=Oj7Zs749mb0&feature=youtu.be

Η συζήτηση, πάντως, συνεχίστηκε σε πιο ήπιους τόνους, με τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων να αποκαλύπτει πως η Εκκλησία του διεμήνυσε πως δεν θα θέλει να παραιτηθεί από βουλευτής, αλλά να παραμείνει στις επάλξεις.

Τέλος, ο Βασίλης Λεβέντης έδωσε τελεσίγραφο 10 ημερών στον Αλέξη Τσίπρα να πάρει πίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, διαφορετικά “να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο”, όπως χαρακτηριστικά είπε!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version