Πολιτική

Βασίλης Στίγκας για Σπαρτιάτες στο Live News: Όλα γίνονται για τα λεφτά, υπάρχει εξωκοινοβουλευτική συμμορία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στους Σπαρτιάτες και τις τελευταίες εξελίξεις με τη διαγραφή τριών βουλευτών, μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, προχωρώντας, μάλιστα, σε σοβαρές καταγγελίες. 

Αρχικά, ο Βασίλης Στίγκας ανέφερε ότι οι βουλευτές του “επέλεξαν να κάνουν καψόνι και να μην έρθουν στην Ολομέλεια. Θεώρησα ασέβεια να κάνουν εκβιασμό σε μένα και να μην σεβαστούν τους 250.000 που λένε ότι σέβονται”. 

Συνέχισε, λέγοντας, ότι όλος αυτός ο αναβρασμός έχει προκύψει από εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες, ενώ ερωτηθείς αν εννοεί τον Ηλία Κασιδιάρη, απάντησε “δεν μπορώ να μιλήσω με ονόματα. Δεν είναι ένα άτομο. Υπάρχει ολόκληρη συμμορία. Τον Χάρη Κατσιβαρδά τον γνωρίζω από το 2014 και τους άλλους τους γνώρισα τώρα. Δεν μου έστειλε κανέναν ο Κασιδιάρης. Πιθανόν να ήταν από το περιβάλλον του αλλά από το περιβάλλον της Χρυσής Αυγής.”.

Στο ερώτημα γιατί τους δέχθηκε είπε: “Δεν τους ήξερα. Δεν μου είπε ο Κασιδιάρης τίποτα και ούτε μου έστειλε κανέναν. Γνωρίζομαι με πολύ κόσμο. Είχα και γνωριμίες από την Χρυσή Αυγή αλλά δεν είχα καμία πολιτική σχέση μαζί τους.

Υπάρχουν βουλευτές που δεν έχουν προέλθει από την Χρυσή Αυγή και κάποιος από αυτούς είχε κατέβει και με τον Βελόπουλο. Υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι που ήταν από τους Σπαρτιάτες. Όταν κάποιος εκλεγεί πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να έχει μέσα του τον κοινοβουλευτισμό. Όλα γίνονται για τα λεφτά, κάτι το οποίο εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο”, τόνισε.

Ερωτηθείς για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων, απάντησε ότι “τον στηρίζω, διότι με στήριξε. Με αυτήν την επιστολή έκλεισα οριστικά τους λογαριασμούς μας. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι είμαι αγνώμων”. 

Ακούστε όσα είπε ο Βασίλης Στίγκας στο Νίκο Ευαγγελάτο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: 11 μηνύσεις για παράνομα γραφεία διαιτολόγων – διατροφολόγων, εξετάζονται άλλες 36 αναφορές
«Την προηγούμενη εβδομάδα κατατέθηκαν από το Σύλλογο 11 μηνύσεις, 2 για παράνομα γραφεία και 9 για παράνομη άσκηση επαγγέλματος μέσω social media» έγραψε ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Παύλος Μαρινάκης: Μπορούμε να καταφέρουμε την αυτοδυναμία, στις εκλογές οι πολίτες συγκρίνουν πραγματικές, χειροπιαστές εναλλακτικές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τοποθετείται για την εξωτερική πολιτική, τις διεθνείς συμμαχίες της Ελλάδας, τη δημοσιονομική στρατηγική και τα μέτρα κατά της ακρίβειας και τη νοοτροπία της νέας γενιάς στην πολιτική
Ο Παύλος Μαρινάκης
ΕΛΑΣ: Πληθωρισμός 5% και νέο μέτωπο για την ακρίβεια – Ζητά μείωση φόρων και πλαφόν στα κέρδη για τα καύσιμα
Με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον Σεπτέμβριο, η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη επαναφέρει την πρόταση για ελέγχους στην αγορά, περιορισμό των περιθωρίων κέρδους και μειώσεις φόρων σε καύσιμα και βασικά αγαθά
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Ο Κωνσταντόπουλος του ΠΑΣΟΚ διαψεύδει ότι εξύβρισε και κινήθηκε απειλητικά κατά της Παπαδοπούλου της ΕΛΑΣ – Προαναγγέλλει μηνύσεις
Ο επικεφαλής Αυτοοργάνωσης της Χαριλάου Τρικούπη απορρίπτει τους ισχυρισμούς της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Τσίπρα - «Δεν συμβαδίζει ο πολιτικός διάλογος με τη συκοφαντία»
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Άννα Παπαδοπούλου