Πολιτική

Βασίλης Στίγκας για Σπαρτιάτες στο Live News: Όλα γίνονται για τα λεφτά, υπάρχει εξωκοινοβουλευτική συμμορία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στους Σπαρτιάτες και τις τελευταίες εξελίξεις με τη διαγραφή τριών βουλευτών, μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, προχωρώντας, μάλιστα, σε σοβαρές καταγγελίες. 

Αρχικά, ο Βασίλης Στίγκας ανέφερε ότι οι βουλευτές του “επέλεξαν να κάνουν καψόνι και να μην έρθουν στην Ολομέλεια. Θεώρησα ασέβεια να κάνουν εκβιασμό σε μένα και να μην σεβαστούν τους 250.000 που λένε ότι σέβονται”. 

Συνέχισε, λέγοντας, ότι όλος αυτός ο αναβρασμός έχει προκύψει από εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες, ενώ ερωτηθείς αν εννοεί τον Ηλία Κασιδιάρη, απάντησε “δεν μπορώ να μιλήσω με ονόματα. Δεν είναι ένα άτομο. Υπάρχει ολόκληρη συμμορία. Τον Χάρη Κατσιβαρδά τον γνωρίζω από το 2014 και τους άλλους τους γνώρισα τώρα. Δεν μου έστειλε κανέναν ο Κασιδιάρης. Πιθανόν να ήταν από το περιβάλλον του αλλά από το περιβάλλον της Χρυσής Αυγής.”.

Στο ερώτημα γιατί τους δέχθηκε είπε: “Δεν τους ήξερα. Δεν μου είπε ο Κασιδιάρης τίποτα και ούτε μου έστειλε κανέναν. Γνωρίζομαι με πολύ κόσμο. Είχα και γνωριμίες από την Χρυσή Αυγή αλλά δεν είχα καμία πολιτική σχέση μαζί τους.

Υπάρχουν βουλευτές που δεν έχουν προέλθει από την Χρυσή Αυγή και κάποιος από αυτούς είχε κατέβει και με τον Βελόπουλο. Υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι που ήταν από τους Σπαρτιάτες. Όταν κάποιος εκλεγεί πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να έχει μέσα του τον κοινοβουλευτισμό. Όλα γίνονται για τα λεφτά, κάτι το οποίο εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο”, τόνισε.

Ερωτηθείς για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων, απάντησε ότι “τον στηρίζω, διότι με στήριξε. Με αυτήν την επιστολή έκλεισα οριστικά τους λογαριασμούς μας. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι είμαι αγνώμων”. 

Ακούστε όσα είπε ο Βασίλης Στίγκας στο Νίκο Ευαγγελάτο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μωραΐτης για αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: «Παλτά και τοξικά ανθρωπάκια θα πάνε στον Τσίπρα και θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων»
«Πολλοί εύχονται ότι ο Τσίπρας θα κάνει το μεγάλο λάθος και στο τέλος θα βάλει όλα αυτά τα ρετάλια υποψήφιους βουλευτές.Υπάρχει κανένας λόγος να «αυτοκτονήσει»;
Νίκος Μωραΐτης 8
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και από κάθε κομματική ιδιότητα – Στήριξη στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα
«Από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα. Αυτή η στήριξη παραμένει και μάλιστα ενισχυμένη ως πολιτική εκτίμηση», ανέφερε
Γιώργος Καραμέρος 52