Πολιτική

Βασίλης Στίγκας για Σπαρτιάτες στο Live News: Όλα γίνονται για τα λεφτά, υπάρχει εξωκοινοβουλευτική συμμορία

Για τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στους Σπαρτιάτες και τις τελευταίες εξελίξεις με τη διαγραφή τριών βουλευτών, μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, προχωρώντας, μάλιστα, σε σοβαρές καταγγελίες. 

Αρχικά, ο Βασίλης Στίγκας ανέφερε ότι οι βουλευτές του “επέλεξαν να κάνουν καψόνι και να μην έρθουν στην Ολομέλεια. Θεώρησα ασέβεια να κάνουν εκβιασμό σε μένα και να μην σεβαστούν τους 250.000 που λένε ότι σέβονται”. 

Συνέχισε, λέγοντας, ότι όλος αυτός ο αναβρασμός έχει προκύψει από εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες, ενώ ερωτηθείς αν εννοεί τον Ηλία Κασιδιάρη, απάντησε “δεν μπορώ να μιλήσω με ονόματα. Δεν είναι ένα άτομο. Υπάρχει ολόκληρη συμμορία. Τον Χάρη Κατσιβαρδά τον γνωρίζω από το 2014 και τους άλλους τους γνώρισα τώρα. Δεν μου έστειλε κανέναν ο Κασιδιάρης. Πιθανόν να ήταν από το περιβάλλον του αλλά από το περιβάλλον της Χρυσής Αυγής.”.

Στο ερώτημα γιατί τους δέχθηκε είπε: “Δεν τους ήξερα. Δεν μου είπε ο Κασιδιάρης τίποτα και ούτε μου έστειλε κανέναν. Γνωρίζομαι με πολύ κόσμο. Είχα και γνωριμίες από την Χρυσή Αυγή αλλά δεν είχα καμία πολιτική σχέση μαζί τους.

Υπάρχουν βουλευτές που δεν έχουν προέλθει από την Χρυσή Αυγή και κάποιος από αυτούς είχε κατέβει και με τον Βελόπουλο. Υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι που ήταν από τους Σπαρτιάτες. Όταν κάποιος εκλεγεί πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να έχει μέσα του τον κοινοβουλευτισμό. Όλα γίνονται για τα λεφτά, κάτι το οποίο εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο”, τόνισε.

Ερωτηθείς για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων, απάντησε ότι “τον στηρίζω, διότι με στήριξε. Με αυτήν την επιστολή έκλεισα οριστικά τους λογαριασμούς μας. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι είμαι αγνώμων”. 

Ακούστε όσα είπε ο Βασίλης Στίγκας στο Νίκο Ευαγγελάτο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στην Ελλάδα – Η ανάρτησή του μετά την ενεργειακή συμφωνία
«Από τις πρώτες μέρες της πλήρους εισβολής της Ρωσίας, η Ελλάδα μας βοηθά, συνεργάζεται με την Ευρώπη και με άλλους εταίρους, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα καταστήσουν δυνατή την ειρήνη»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Κυριάκος Μητσοτάκης για αναβάθμιση από Fitch: Στόχος μας είναι να γίνουμε μια οικονομία κατηγορίας Α
«Η εμπιστοσύνη των ξένων αγορών και επενδυτών προς το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας είναι αυτή που δίνει το σήμα ότι διαθέτουμε ένα όλο και πιο ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 16
Στην Αθήνα σήμερα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Τασούλα, στο επίκεντρο η ενέργεια
Στις 13:45 ο Ουκρανός πρόεδρος θα φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, μετά τη συνάντηση που θα έχει στις 13:00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
37
Ζελένσκι: «Η Ελλάδα μεγιστοποιεί τις επιλογές μας για την προμήθεια φυσικού αερίου» – Η επίσκεψή του την Κυριακή στην Αθήνα επισφραγίζει τη συμφωνία
Το LNG που εισάγεται στην Ελλάδα θα διανέμεται μέσω του Κάθετου Διαδρόμου, αγωγού που συνδέει την Ελλάδα με Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, αλλά και την Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι
124