Πολιτική

Βελόπουλος για αποτελέσματα εκλογών 2023: «Ηττήθηκαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ευχαριστούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που τίμησαν την Ελληνική Λύση. Περάσαμε από τυφώνα και φωτιά και θα συνεχίσουμε να τιμάμε την ψήφο του ελληνικού λαού. Από 10 βουλευτές ανεβήκαμε στους 16», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος για τα αποτελέσματα των εκλογών.

«Μείναμε όρθιοι και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Εμείς δεν προδώσαμε κανέναν. Είμαστε το μοναδικό ελληνικό πατριωτικό κόμμα», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τα αποτελέσματα των εκλογών.

«Το αποδείξαμε και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε καθημερινά», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και κατέληξε πως «η απόδειξη του ποιος ηττήθηκε είναι οι εταιρείες των δημοσκοπήσεων».

Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 7
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33