Πολιτική

Βενιζέλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Α Θεσσαλονίκης

Την είδηση ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Αλλαγής στις επικείμενες εθνικές εκλογές επιβεβαίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε: «Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης». Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αυτή τη δήλωση ενισχύει τα σενάρια, που τον θέλουν να είναι υποψήφιος και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου και η υποχρέωσή μου απέναντι στη χώρα, υποχρέωσή μου είναι να χτυπάω το καμπανάκι του κινδύνου να αγωνίζομαι για την ανάδειξη του χώρου μας, του προοδευτικού, δημοκρατικού χώρου, της σοσιαλδημοκρατίας, της Κεντροαριστεράς, του προοδευτικού Κέντρου», είπε ακόμα. Και κατέληξε: «για να δείξω ότι χωρίς αυτόν τον χώρο δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για τον τόπο, δεν μπορεί να υπάρξει εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική ανάκαμψη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση Καιρίδη με Γερουλάνο και Γιαννούλη για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η ΝΔ είναι άτεγκτη στα ζητήματα διαφθοράς»
Σε υψηλούς τόνους αντιπαρατέθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης και υπεκφυγής από την κυβέρνηση
Δημήτρης Καιρίδης
Αυτεπάγγελτη δικογραφία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι ζήτησε ενημέρωση από την εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Λάρισας και έλαβε τη διαβεβαίωση πως «δεν υφίσταται καμία δίωξη» εναντίον της
Ζωή Κωνσταντοπούλου
46