Πολιτική

Βενιζέλος εναντίον VETO

Την έντονη αντίδραση του Υπουργού Άμυνας, Ε.Βενιζέλου...
 
 
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
προκάλεσε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας VETO. Η εφημερίδα τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδο άρθρο της “Το κόλπο Βενιζέλου με τα 7 οικόπεδα”, και αναφέρει “πώς ο πατέρας του υπουργού κέρδισε από το Δημόσιο με ψευδομάρτυρες εκτάσεις κομιτατζήδων και έχτισε πολυκατοικία σε παιδική χαρά”.
Ο Υπουργός Άμυνας σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι “το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Βέτο της Κυριακής, συμφερόντων του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία μου έτσι ώστε να προσβάλει βάναυσα και κατά τρόπο ενσυνείδητο και οργανωμένο την τιμή μου ως πολιτικού προσώπου”.
   
Αφού στη συνέχεια εξιστορεί πώς απέκτησε τα ακίνητα ο πατέρας του, ο κ. Ε.Βενιζέλος καταλήγει: “Ως δημόσιο πρόσωπο, θεωρώ υποχρέωσή μου να δώσω απαντήσεις σε κάθε συκοφαντικό υπαινιγμό ακόμη κι αν αυτός δεν αφορά εμένα αλλά συγγενικό μου πρόσωπο, παρότι η θεωρία της οικογενειακής ευθύνης είναι φασιστική και βαθύτατα επικίνδυνη. Την φορά όμως αυτή, δεν μπορώ να αποτρέψω τον πατέρα μου να προστατέψει την προσωπικότητά του και να αξιώσει την καταβολή της αποζημίωσης που δικαιούται καθώς χρησιμοποιείται ως μέσο στην προσπάθεια να προσβληθώ πολιτικά εγώ».
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σπύρος Χαλβατζής: Το τελευταίο «αντίο» στο ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ – Ποιοι έδωσαν το «παρών»
Στο προαύλιο του ΣΦΕΑ για το ύστατο «χαίρε» στον πρώην γραμματέα της ΚΝΕ και βουλευτή του ΚΚΕ - Κουτσούμπας, πολιτικοί και σύντροφοι στην τελετή - Με την κόκκινη σημαία και τον «Ριζοσπάστη» το φέρετρό του
Σπύρος Χαλβατζής, ΚΚΕ, πολιτική κηδεία
Το ΠΑΣΟΚ απαντά στον Μαρινάκη για το «δορυφόρος του Τσίπρα»: «Προσωπικές απόψεις οι δηλώσεις Πάνα» – «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»
Η Χαριλάου Τρικούπη επιστρέφει τα πυρά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον χαρακτηρίζει «λαγό» της κυβερνητικής ατζέντας για το επίδομα ανεργίας
Παύλος Μαρινάκης
Μαρινάκης: «Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη έχει γίνει δορυφόρος του Τσίπρα» – Η δήλωση Πάνα για τις συνεργασίες που άναψε φωτιές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «διαβάζει» τη δήλωση του βουλευτή της Χαριλάου Τρικούπη για την ΕΛΑΣ ως άνοιγμα - «Κάλυψε το υπόλοιπο 20% που τους χωρίζει»
Απόστολος Πάνας
Κουτσούμπας κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Στημένη» αντιπαράθεση, θυμίζει αγώνα του Βραδυποριακού με τον Ταλαιπωριακό
Σφοδρή κριτική από τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ για μισθούς, επίδομα ανεργίας και αξιολόγηση στο Δημόσιο - «Η οικονομία σας αντέχει δισεκατομμύρια για το μεγάλο κεφάλαιο»
Τσίπρας, Κουτσούμπας, Μητσοτάκης
Γκιλφόιλ για Μαζιώτη: «Ο ίδιος και οι αριστεροί τρομοκράτες σύντροφοί του, δεν έχουν θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»
«Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην εποχή της απόπειρας δολοφονίας, των πυροβολισμών και των βομβιστικών επιθέσεων, και δεν θα σταματήσουμε ποτέ την προσπάθεια για Δικαιοσύνη» λέει η πρέσβης την ΗΠΑ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 16