Πολιτική

Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα από τα τεστ κορονοϊού στη Βουλή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των πρώτων 529 τεστ μοριακού ελέγχου PRC που έγιναν την περασμένη Τετάρτη (26.08.2020) σε βουλευτές, συνεργάτες τους, υπαλλήλους και εργαζόμενους στη Βουλή.

Τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα (28.08.2020), αφορούσαν όσους εθελοντικά υποβλήθηκαν στο τεστ την Τετάρτη, την πρώτη ημέρα του πρώτου διήμερου ελέγχου μετά την καλοκαιρινή διακοπή που έκανε η Βουλή στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη, συνολικά προσήλθαν στο ιατρείο της Βουλής 1.100 άτομα εκ των οποίων οι 170 ήταν βουλευτές.

Η Βουλή έχει προγραμματίσει να συνεχίσει τα εθελοντικά τεστ και την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να μπορέσουν να ελεγχθούν όσοι από τους βουλευτές, συνεργάτες τους , υπαλλήλους και εργαζόμενους απουσίαζαν την περασμένη Τετάρτη και την περασμένη Πέμπτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της – Αν χρειαστεί θα πει και πάλι το μεγάλο «Όχι»
«Η Ελλάδα έχει μία οικονομία δυνατή, μία άμυνα που έχει θωρακιστεί και μία διπλωματία που είναι στο ισχυρότερο σημείο από ποτέ» υπογραμμίζει ο υπουργός Εξωτερικών
O υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
Το τελεσίγραφο του ΣΥΡΙΖΑ έληξε, η έξοδος προς την ΕΛΑΣ μόλις αρχίζει
Η προθεσμία της Κουμουνδούρου πέρασε χωρίς παραιτήσεις. Τώρα το βλέμμα στρέφεται στους τέσσερις που, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να παραδώσουν τις έδρες τους και να κάνουν το επόμενο βήμα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 6
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι τρεις ελληνικές πρωτοβουλίες για την ενέργεια πήραν πράσινο φως από τους Ευρωπαίους ηγέτες
«Σε ό,τι μας αφορά, αυτήν την εβδομάδα προχωρήσαμε σε νέα μέτρα για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 42