Πολιτική

Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα από τα τεστ κορονοϊού στη Βουλή

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των πρώτων 529 τεστ μοριακού ελέγχου PRC που έγιναν την περασμένη Τετάρτη (26.08.2020) σε βουλευτές, συνεργάτες τους, υπαλλήλους και εργαζόμενους στη Βουλή.

Τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα (28.08.2020), αφορούσαν όσους εθελοντικά υποβλήθηκαν στο τεστ την Τετάρτη, την πρώτη ημέρα του πρώτου διήμερου ελέγχου μετά την καλοκαιρινή διακοπή που έκανε η Βουλή στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη, συνολικά προσήλθαν στο ιατρείο της Βουλής 1.100 άτομα εκ των οποίων οι 170 ήταν βουλευτές.

Η Βουλή έχει προγραμματίσει να συνεχίσει τα εθελοντικά τεστ και την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να μπορέσουν να ελεγχθούν όσοι από τους βουλευτές, συνεργάτες τους , υπαλλήλους και εργαζόμενους απουσίαζαν την περασμένη Τετάρτη και την περασμένη Πέμπτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο Γιάννης Παναγόπουλος θα έπρεπε να διευκολύνει το χώρο και την παράταξή του 
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «προβληματική» τη συνέχιση της παρουσίας του προέδρου της ΓΣΕΕ, ενώ έχει ανασταλεί η κομματική του ιδιότητα – Τι είπε για δημοσκοπήσεις και συνεργασία με τη ΝΔ
Νάντια Γιαννακοπούλου
Γιάννης Παναγόπουλος: Συνέντευξη Τύπου θα δώσει την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μετά τις αποκαλύψεις για υπεξαίρεση κονδυλίων
Σε ανακοίνωσή του, έχει ήδη απορρίψει ως «αβάσιμες» τις κατηγορίες, καταγγέλλοντας ότι επί ημέρες δημοσιεύματα τον «δικάζουν και τον καταδικάζουν» με βάση «διακινούμενο non-paper άγνωστου συντάκτη»
Γιάννης Παναγόπουλος