Πολιτική

Βγήκε από την εντατική ο Γ. Καρατζαφέρης

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Γιώργου Καρατζαφέρης, ο οποίος είναι πλέον εκτός εντατικής και μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο, ιδιωτικής κλινικής.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο, το βράδυ του Σαββάτου και ύστερα από έντονες ενοχλήσεις στο στήθος.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αγγειοπλαστική επέμβαση με μεταλλικό νάρθηκα, κοινώς στεντ, για τη διάνοιξη φραγμένου αγγείου, και μετά νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βγαίνει από την Εντατική ο Γ. Καρατζαφέρης

Στην Εντατική ο Γ. Καρατζαφέρης μετά την επέμβαση για μπαλονάκι

Στην εντατική ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 67
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά για πρώτη φορά δημόσια μετά τον θάνατο της κόρης του: «Ευχαρίστησα τον Θεό για τα 34 χρόνια που είχαμε τη Λένα μας»
«Η απώλεια της Λένας είναι μια κατάσταση βιωματική που με φέρνει ακόμη πιο κοντά σε αυτούς τους γονείς» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
Αντώνης Σαμαράς και Λένα Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη δημιουργία νέου κόμματος - Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Όταν λάβω τις αποφάσεις μου, όποιες κι αν είναι αυτές, θα τις εξηγήσω καθαρά και ξάστερα στον ελληνικό λαό», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς
371