Πολιτική

Βίκυ Φλέσσα για βίντεο στο isyriza: «Θα κάνω αγωγή αν δεν κατέβει»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Βίκυ Φλέσσα λέγοντας ότι θα κινηθεί νομικά αν δεν κατέβει από την πλατφόρμα «isyriza» ένα βίντεο με «παραποιημένες» δηλώσεις της για την υπόθεση των Τεμπών.

Σύμφωνα με όσα είπε η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βίκυ Φλέσσα την προσεχή Παρασκευή λήγει η προθεσμία και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κατεβάσει το βίντεο.

«Δεν έχουν ανακαλέσει, δεν έχουν κατεβάσει αυτό το παράνομο βίντεο, που εργαλειοποιεί τον πόνο των ανθρώπων στα Τέμπη. Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία. Εάν αυτό το βίντεο δεν κατέβει, θα κάνω αγωγή και όπως έχω πει, τα χρήματα αυτά θα δοθούν για την ενίσχυση του νομικού αγώνα των συγγενών στα Τέμπη.

Είναι απαράδεκτο να υπάρχει ακόμη ανηρτημένο στο isyriza ένα βίντεο παραποιημένο, που με εμφανίζει να απαντάω κυνικά και να λέω ”τι νόημα έχει που πέθαναν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία”» τόνισε η κυρία Φλέσσα.

Η ίδια σε άλλο σημείο είπε ότι «στην Ευρώπη πηγαίνουμε όλοι και όλες μαζί. Yπέστην τοξικότητα, εγώ έστειλα εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Κασσελάκη γιατί παραποίησαν με ασύλληπτο τρόπο απόσπασμα δηλώσεων… Υπήρχαν άνθρωποι στο περιβάλλον μου, που πίστεψαν ότι είπα εγώ κάτι τέτοιο. Πρόεδρος κόμματος το πίστεψε και με λοιδόρησε, αλλά ευτυχώς ανασκεύασε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού σε Άδωνι Γεωργιάδη για το ιατρείο της: «Κάθε έλεγχος καλοδεχούμενος και πρώτα από όλους για τα μέλη της κυβέρνησης»
Στην αντεπίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που αποκάλυψε ότι μέσω του Medwatch στο ιατρείο της έχει εντοπιστεί μηχάνημα βιοανάδρασης, εξαπέλυσε...
Άδωνις Γεωργιάδης και Μαρία Καρυστιανού 22
Μαρία Γρατσία σε Άδωνι Γεωργιάδη: Στοχευμένη η επίθεση στη Μαρία Καρυστιανού, καλοδεχούμενος ο έλεγχος στο ιατρείο της
Η δικηγόρος και στενή συνεργάτις της Μαρία Καρυστιανού απέφυγε ωστόσο να διευκρινίσει αν στο ιατρείο της προέδρου της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» υπάρχει μηχάνημα βιοανάδρασης
Μαρία Καρυστιανού και Μαρία Γρατσία
Κομισιόν για αγροτικές επιδοτήσεις: «Αποφασιστικά μέτρα από την Ελλάδα» – Τι  λέει μετά το δημοσίευμα του Politico
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διευκρινίζει ότι η επιστολή αποτελεί μέρος της συνήθους διαδικασίας ελέγχου – «Πολύ εποικοδομητική» η συνεργασία με τις ελληνικές αρχές
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βλάχος και Μαρκόπουλος «σφάχτηκαν» για τους δανειολήπτες: «Είμαστε εκτός πραγματικότητας» – «Ήρθατε να ξεπετάξετε την ερώτηση ενός “παράξενου” βουλευτή»
Αιχμές από τον βουλευτή της ΝΔ για την κυβερνητική πολιτική - «Είμαστε στην ίδια πλευρά της βάρκας», απάντησε ο υφυπουργός Οικονομικών
Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιώργος Βλάχος, Νέα Δημοκρατία 12