Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Βίντεο με χυδαίες εκφράσεις Μουτζούρη κατά Μητσοτάκη! “Να κι αν είναι οργισμένος”

Βίντεο με χυδαίες εκφράσεις Μουτζούρη κατά Μητσοτάκη! “Να κι αν είναι οργισμένος”

Με απαράδεκτες εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της αστυνομίας εμφανίζεται να μιλάει σε βίντεο ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ο κ. Μουτζούρης να μιλάει χυδαία κατά του πρωθυπουργού και μάλιστα λίγη ώρα μετά από το κάλεσμα Μητσοτάκη στους δημάρχους για συνάντηση ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση στο βόρειο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα κάνει λόγο για “στρατό κατοχής” και “μισθοφόρους του Ερντογάν” τα ΜΑΤ και αναφερόμενος στο πρωθυπουργό είπε: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε; Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει».

Κυβερνητικά στελέχη: Δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη

“Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικους. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης”, ανέφεραν κυβερνητικά στελέχη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις