Πολιτική

Βίντεο της ΚΝΕ που… “τρολάρει” τον Τσίπρα – “Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;” – video

Ένα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε η ΚΝΕ, με αφορμή την υπόθεση με τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο της χήρας του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο βίντεο, η ΚΝΕ δείχνει τον πρωθυπουργό από παλαιότερη ομιλία του, να λέει πως δεν έχει σχέση με μιντιάρχες και την ελίτ, ενώ εκεί παρεβάλλεται ο Κώστας Βουτσάς να λέει τη “θρυλική” ατάκα “έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;”.

Στην συνέχεια του βίντεο η ΚΝΕ αναφέρει πως μετά από τέτοιες διακοπές, πως να μην φέρει ο Τσίπρας την συμφωνία με τους εφοπλιστές για… εθελοντική εισφορά στα κρατικά ταμεία.

Στο τέλος καταλήγει καλώντας τους νέους να κάνουν τη διαφορά πηγαίνοντας στις κάλπες, με δυνατό ΚΚΕ.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
68