Πολιτική

Βίντεο της ΚΝΕ που… “τρολάρει” τον Τσίπρα – “Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;” – video

Ένα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε η ΚΝΕ, με αφορμή την υπόθεση με τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο της χήρας του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο βίντεο, η ΚΝΕ δείχνει τον πρωθυπουργό από παλαιότερη ομιλία του, να λέει πως δεν έχει σχέση με μιντιάρχες και την ελίτ, ενώ εκεί παρεβάλλεται ο Κώστας Βουτσάς να λέει τη “θρυλική” ατάκα “έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;”.

Στην συνέχεια του βίντεο η ΚΝΕ αναφέρει πως μετά από τέτοιες διακοπές, πως να μην φέρει ο Τσίπρας την συμφωνία με τους εφοπλιστές για… εθελοντική εισφορά στα κρατικά ταμεία.

Στο τέλος καταλήγει καλώντας τους νέους να κάνουν τη διαφορά πηγαίνοντας στις κάλπες, με δυνατό ΚΚΕ.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αντιπολίτευση σφυροκοπά τη Νέα Δημοκρατία – «Να αποδοθούν ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΝΙΚΗ, Νέα Αριστερά, ΕΛΑΣ και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» κάνουν λόγο για κατάρρευση του κυβερνητικού αφηγήματος, ενώ το Μαξίμου αντιτείνει ότι η αντιπολίτευση προεξόφλησε την ενοχή των βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΑ
Νέα σφοδρή απάντηση του ΠΑΣΟΚ στις κυβερνητικές πηγές για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Τους παραπέμπει η Δικαιοσύνη και ζητούν και χειροκρότημα»
Στην αντεπίθεση η Χαριλάου Τρικούπη με αιχμές για τις δημοσκοπήσεις - «Πέντε μονάδες κάτω, όπως είχε πει. Καταλάβαμε όλοι» αναφέρει ο Κώστας Τσουκαλάς
Tα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ