Πολιτική

Βίντεο της ΚΝΕ που… “τρολάρει” τον Τσίπρα – “Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;” – video

Ένα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε η ΚΝΕ, με αφορμή την υπόθεση με τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο της χήρας του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο βίντεο, η ΚΝΕ δείχνει τον πρωθυπουργό από παλαιότερη ομιλία του, να λέει πως δεν έχει σχέση με μιντιάρχες και την ελίτ, ενώ εκεί παρεβάλλεται ο Κώστας Βουτσάς να λέει τη “θρυλική” ατάκα “έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;”.

Στην συνέχεια του βίντεο η ΚΝΕ αναφέρει πως μετά από τέτοιες διακοπές, πως να μην φέρει ο Τσίπρας την συμφωνία με τους εφοπλιστές για… εθελοντική εισφορά στα κρατικά ταμεία.

Στο τέλος καταλήγει καλώντας τους νέους να κάνουν τη διαφορά πηγαίνοντας στις κάλπες, με δυνατό ΚΚΕ.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νέες απειλές Ερντογάν μετά την ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ: «Θα εξουδετερώσουμε όσους στέκονται εμπόδιο στους στόχους μας»
Σκληρή ρητορική στον απόηχο της καταγγελίας του Έλληνα πρωθυπουργού για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο χαρακτήρισε παράνομο - «Η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία
10
Μαρία Καρυστιανού για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το άδειο δωμάτιο
«Όπως στην Τέμπη, έτσι και παντού, η απαίτηση για απόδοση πραγματικών, ποινικών και πολιτικών ευθυνών είναι μη διαπραγματευτική», το μήνυμα της προέδρου της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Μαρία Καρυστιανού