Πολιτική

Βίντεο της ΝΔ για το debate Οικονόμου – Τσαπανίδου – «Συμπέρασμα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αδιόρθωτοι»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βίντεο με σχόλιο ανήρτησε η ΝΔ μετά το debate του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

Η ΝΔ χαρακτηρίζει «αδιόρθωτο» τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στη φράση της Πόπης Τσαπανίδου πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν είπε ποτέ πως «η θάλασσα δεν έχει σύνορα»

«Εδώ η δήλωση του κ. Τσίπρα, για να την ακούσει και πάλι ο ελληνικός λαός. Εμείς πάντως έχουμε βγάλει συμπέρασμα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αδιόρθωτοι».

Στο βιντεο εμφανίζεται η κα Τσαπανίδου από το χθεσινό debate να λέει: «Θα παρακαλέσω πολύ κ. Οικονόμου όπως και όλους όσους μας παρακολουθούνε να κάνουν μια αναζητηση στο google, να βάλουνε «η θάλασσα δεν έχει σύνορα, Αλέξης Τσίπρας» και να ακούσουν όλη τη δήλωση διότι δεν είναι αυτό το απόσπασμα το οποίο πιάσατε εσείς, είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που είπε, καμία σχέση με αυτό που λέτε εσείς».

Στη συνέχεια εμφανίζεται μήνυμα της ΝΔ: «Βρήκαμε κι εμείς εύκολα λοιπον το βιντεο» και έπειτα εμφανίζεται ο Αλέξης Τσιπρας σε παλαιότερη δήλωση του τον Σεπτέμβριο του 2015 να λέει τα εξής: «Μας κανατε κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;».

Και στη συνέχεια ακολουθεί πάλι απόσπασμα απο το χθεσινό debate στο οποίο η κα Τσαπανιδου λέει «παρακαλώ λοιπόν γκουγκλάρετε για να βγάλετε συμπέρασμα».

«Βγάλαμε συμπέρασμα. ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ», καταλήγει στο βίντεο η ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα
Η Τουρκία προκαλεί ξανά: Επαναφέρει τα περί «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο με αφορμή τα ελληνικά πάρκα ΑΠΕ
Η Αγκυρα υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις της Αθήνας δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα για την ίδια - Η αναφορά Κετσελί σε «γεωγραφικούς σχηματισμούς» των οποίων η κυριαρχία, κατά την γείτονα, δεν έχει μεταβιβαστεί στη χώρα μας
Αιγαίο 90
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς