Πολιτική

Βίντεο του ΚΚΕ με «έργα και ημέρες» της Ζωής Κωνσταντοπούλου: Από το «σκίσιμο των Μνημονίων» στη Χρυσή Αυγή

«Η επίθεση στο ΚΚΕ πάντα είναι το σύμπτωμα… ''Ωνάσειων'' κομμάτων»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Κόκκινο» χτυπάει η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΚΚΕ και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το βράδυ της Τετάρτης (12.02.2025) ο Περισσός «αντεπιτέθηκε» με βίντεο που περιέχει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της παρουσίας της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη στο TikTok και στο κανάλι του περιοδικού της ΚΝΕ, «Οδηγητής», στο Youtube, το ΚΚΕ δίνει τη δική του απάντηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα «έργα και τις ημέρες» της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Τα έργα και οι ημέρες της Κωνσταντοπούλου χρειάζονται ώρες ολόκληρες για να καταγραφούν, αλλά επιλέξαμε κάποια αντιπροσωπευτικά…», σημειώνει η ΚΝΕ και προσθέτει:

«Η επίθεση στο ΚΚΕ πάντα είναι το σύμπτωμα… ”Ωνάσειων” κομμάτων που επιχειρούν με θεατρινισμούς να συγκαλύψουν τη συναίνεσή τους στην εγκληματική πολιτική του κέρδους, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου «ανέβασε» βίντεο στο προφίλ της στο TikTok, όπου παρουσίαζε αποσπάσματα από την πρόσφατη έντονη αντιπαράθεση που είχε με τον προεδρεύοντα της Βουλής και βουλευτή του ΚΚΕ, Γιώργο Λαμπρούλη κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων και σχολίαζε:

«Αυτό είναι το σύστημα. Τους ξέρεις. Εγώ είμαι με τους πολίτες πάντα, με την υπεράσπισή μας, πάντα! Μαζί σου, πάντα».

https://www.tiktok.com/@zoekonstant/video/7469446723434220822?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7470649985408255510

 

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήθελε με το βίντεο στο TikTok να καταδείξει ότι το ΚΚΕ συμπλέει με τη ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 84
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 17
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16