Πολιτική

Βίτσας: Δεν είναι persona non grata ο Τόμσεν, αλλά…

“Η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να κάνει διαρροές και υποκλοπές” τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σχετικά τη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν - Βελκουλεσκου.

Μιλώντας το πρωί στο Mega o κ. Βίτσας πρόσθεσε πως “οι πιο ασφαλείς άνθρωποι αυτή τη στιγμή σε αυτή τη χώρα είναι τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας, τους περιποιούμαστε με τον καλύτερο τρόπο”.

Τα όσα λέγονται για το διαδικαστικό υποκλοπής «δεν είναι ουσία» υποστήριξε ο αν. υπουργός Άμυνας και συμπλήρωσε: “πολύ βαριά κουβέντα να πεις ότι ο κ. Τόμσεν είναι persona non grata, όμως εκφράζει κατά γράμμα τη γραμμή του Ταμείου”.

“Η στάση μας μετά τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου είναι: “πάρτε αυτή τη λογική από το τραπέζι, και αυτό περιλαμβάνει και πρόσωπα”» υπογράμμισε ο κ. Βίτσας για να σημειώσει: “Εμείς είχαμε μια συμφωνία, την έχουμε εφαρμόσει μέχρι κεραίας και απομένουν λίγες λεπτομέρειες”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8