Πολιτική

Βίτσας: Για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φταίει και ο εγκλεισμός λόγω Covid

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά το Σύνδρομο της Στοκχόλμης από το οποίο υποστήριξε ότι πάσχουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ ο Νίκος Ξυδάκης, άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Βίτσας προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί για το αποτέλεσμα των εκλογών και για το τι μπορεί να έφταιξε για την ήττα του κόμματός του.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ο Δημήτρης Βίτσας, είπε ότι εκτός από την αυτοκριτική που έγινε και από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν μετρήσαμε την επίδραση στην ψυχολογία της κοινωνίας, την επίδραση στην πολιτική κατάσταση της κοινωνίας του εγκλεισμού».

Στο ερώτημα ο εγκλεισμός (λόγω covid19) πως μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτό ο κ. Βίτσας απάντησε: «Μπορεί να έπαιξε με έναν απλοϊκό τρόπο. Ότι βίωσε μιαν άλλη λογική όλος ο πληθυσμός, οπότε η λέξη σταθερότητα, η λέξη σταθερή κυβέρνηση είναι στην οποία επένδυσε η ΝΔ. Περνούσε πολύ πιο εύκολα στο ότι εντάξει ναι εντάξει με αυτή την λογική είμαστε».

Δείτε το απόσπασμα

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νικήτας Κακλαμάνης για Μάρω Κοντού: Αγαπημένη μου φίλη, καλό σου ταξίδι στ’ αστέρια, απ’ όπου θα λάμπεις για πάντα
«Η Μάρω Κοντού υπήρξε μια σπάνια προσωπικότητα, μια ακριβή φίλη, προικισμένη με απαράμιλλο ήθος, αρχοντιά και βαθιά αίσθηση ευθύνης» τονίζει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής
Νικήτας Κακλαμάνης, Μάρω Κοντού
Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του Γιώργου Καραμέρου και θα ανεξαρτητοποιηθεί
Η Μυρτώ Κοροβέση αναμένεται να αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη με την οποία θα γνωστοποιήσει πως ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Η Μυρτώ Κοροβέση ορκίζεται βουλευτής