Πολιτική

Βίτσας: «Παράθυρο» σε συνεργασία με Μέρα25 – «Η Αχτσιόγλου θα δει σύντομα πως δεν υπάρχουν περιθώρια στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Η Έφη Αχτσιόγλου θα διαπιστώσει σύντομα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συζήτησης μες στο κόμμα», δήλωσε ο Δημήτρης Βίτσας, σχολιάζοντας το χάος στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την καυτή διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας και αναφερόμενος στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ (13.11.23), ο Δημήτρης Βίτσας τόνισε πως «δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα όσοι αντιτίθενται στις θέσεις της Αριστεράς» και υπογράμμισε ότι θα μπορούσε να συζητήσει με το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη ΜέΡΑ25.

«Μας αιφνιδίασε ο αλαζονικός τρόπος του Κασσελλάκη χωρίς περιθώρια συνδιαλλαγής και συζήτησης», επεσήμανε ο ίδιος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «ζητήσαμε να γίνει σύντομα το Συνέδριο μόλις ακούσαμε τις αντίθετες από τις θέσεις ρου ΣΥΡΙΖΑ δηλώσεις Κασσελάκη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα