Παρασκευή, 12 Ιουλ.
32oC Αθήνα

«Βολές» ΣΥΡΙΖΑ κατά Κικίλια για «επικοινωνιακά τερτίπια» με φόντο τις φωτιές

«Βολές» ΣΥΡΙΖΑ κατά Κικίλια για «επικοινωνιακά τερτίπια» με φόντο τις φωτιές

«Βολές» κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια για «επικοινωνιακά τερτίπια» εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ στη «σκιά» των πυρκαγιών.

«Εν μέσω μιας δύσκολης αντιπυρικής περιόδου, ο αρμόδιος υπουργός κ. Κίκιλιας αντί να φροντίσει για την κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα σε έμψυχο δυναμικό αλλά και σε εξοπλισμό, επιδίδεται σε επικοινωνιακά τερτίπια», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινή ανάρτησή του.

Και συνεχίζει: «Την περασμένη Τετάρτη έσπευσε να διακινήσει fake news, “βαφτίζοντας” εμπρηστές δύο πολίτες που επιχείρησαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά στη Λεωφόρο Βάρης -Κορωπίου στην έναρξη της εκδήλωσης της.

Και χθες το βράδυ,  μετά τον περιορισμό της πυρκαγιάς στην Κερατέα, έσπευσε με αναρτήσεις στο Facebook να μοιράζει συγχαρητήρια στο Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο δίνει μια άνιση μάχη όλες αυτές τις ημέρες».

«Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Κικίλιας για τις γυναίκες και τους άνδρες της Υπηρεσίας είναι να λύσει άμεσα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τα οποία ευθύνεται ο ίδιος και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις