Πολιτική

Βόμβα από Μπακογιάννη: Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τώρα! – Να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα!

- «Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική», είπε η κα Μπακογιάννη
- «Δεν είμαστε στο "πάρα πέντε", είμαστε στο "και πέντε". Οι κορώνες λαικισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας»
- Κάλεσε ανοικτά τον ΣΥΡΙΖΑ να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Σαμαρά λέγοντας ότι «Σήμερα η επιλογή είναι μία - εθνική συνεννόηση στα βασικά»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάθε μέρα που περνάει με την εικόνα της αστάθειας και της αβεβαιότητας είναι εις βάρος της ελληνικής οικονομίας, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM. Η κα Μπακογιάννη θέλοντας να δείξει το επέιγον του θέματος έκανε μια πρόταση – βόμβα:

«Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα.

Και συνέχισε: «Οι ξένοι βλέπουν Ελλάδα. Δεν βλέπουν τον Α τον Β τον Γ. Οπως εμείς τους βλέπουμε και λέμε οι ξένοι. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας».

Η κα Μπακογιάννη είπε επίσης ότι «Δεν είμαστε στο “πάρα πέντε”, είμαστε στο “και πέντε”. Οι κορώνες λαικισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας, και κατέληξε: «Σήμερα η επιλογή είναι μία – εθνική συνεννόηση στα βασικά. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτή η εικόνα».

Η κα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έτσι όπως παρουσιάστηκαν και από τις επαφές Μηλιού και Σταθάκη στο Λονδίνο είπε: «Για να μπορέσει να κρατικοποιήσει αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βάλει άλλους τρεις ΕΝΦΙΑ».

Χαρακτήρισε μάλιστα ψυχρολουσία και για το ΣΥΡΙΖΑ οσα έγιναν στην ενημέρωση των αγορών στο Λονδίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Πόλεμος» ΕΛΑΣ – ΠΑΣΟΚ: Στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει η Παπαδοπούλου κατά του Κωνσταντόπουλου – «Ούτε βήμα πίσω»
Νέα ανάρτηση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ μετά την καταγγελία για εξύβριση και εκφοβισμό - Αιχμές προς τη Χαριλάου Τρικούπη και τον Νίκο Ανδρουλάκη
Άννα Παπαδοπούλου, ΕΛΑΣ 12
Μπακογιάννης κατά Δούκα για τη Γκράβα: «Εμφανίζεται στις κάμερες στα εύκολα και εξαφανίζεται στα δύσκολα»
Σκληρή ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης για την ασφάλεια των μαθητών, τις καθυστερήσεις στους ελέγχους και την αναστολή λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο στόχαστρο της WSJ: Πίεζε δωρητή να της καταθέσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της – Η στήριξη Ρούμπιο και τα ερωτήματα
Η Χριστίνα Κοραή, μιλώντας στο Live News, σχολίασε το νέο δημοσίευμα – Η απουσία προσωπικής απάντησης της πρέσβειρας και η αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ το ΠΑΣΟΚ μετά την καταγγελία Παπαδοπούλου: «Με αποκάλεσε σκουπίδι» – Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου
Το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη παραδέχεται τους υψηλούς τόνους της αντιπαράθεσης και υποστηρίζει ότι ζήτησε συγγνώμη - «Αναγνωρίζω το λάθος μου», «Εργαλειοποιεί το περιστατικό»
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Άννα Παπαδοπούλου
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Κάνει τη στεγαστική κρίση μπίζνα για τους μεγαλοεργολάβους» – «Θα πληρώσετε την αλαζονεία σας στις εκλογές»
Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση - Οι τροπολογίες για μείωση ΦΠΑ στα μικρά νησιά και ενίσχυση των αλιέων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
9
Νέα επίθεση Σαμαρά μέσω Τσιούτσια: «Ιδεολογική μετάλλαξη» στη ΝΔ – «Ο κόσμος πιέζει για πολιτικές πρωτοβουλίες»
Αιχμές κατά Μητσοτάκη για την οικονομία, την Κάσο και την «παρακμή» της χώρας - «Αντί να αποπεμφθεί ο Γεραπετρίτης, διαγράφηκε ο Σαμαράς» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου κόμματος
Αντώνης Σαμαράς
16