Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόμβες Γεωργιάδη: Μπορεί να χρηματίστηκαν Τσίπρας και Πολάκης για το νόμο για τις πολυεθνικές

Βόμβες Γεωργιάδη: Μπορεί να χρηματίστηκαν Τσίπρας και Πολάκης για το νόμο για τις πολυεθνικές

Σοβαρές κατηγορίες από τον Άδωνι Γεωργιάδη κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι απαντά στις προκλήσεις του κ. Τσίπρα για το ποιοι πιστεύει ότι χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες.
«Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν», είπε ακόμα.

Μια πολύ σκληρή κατηγορία εκτόξευσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «Εδώ και μέρες ο κύριος Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω. Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν».

Όσον αφορά τη Novartis και το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο ΚΡΗΤΗ TV είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι η Νovartis «λάδωνε» πολιτικούς. Ζήτησε μάλιστα από τον πρωθυπουργό να πει ποιοι ήταν αυτοί.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις