Πολιτική

Βούλα Κεχαγιά: Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να μπει στη Βουλή – «Κοπτοραπτική δηλώσεων» η απάντηση για τα «γαλλικά» Παππά

Στα σενάρια εισόδου του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή μετά την παραίτηση του βουλευτή Επικρατείας, Όθωνα Ηλιόπουλου, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης (21.08.24), η Βούλα Κεχαγιά τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να μπει στη Βουλή.

Όπως υπογράμμισε η ίδια, είναι σημαντικό ο πρόεδρος του κόμματος να είναι παρών εντός Κοινοβουλίου, καθώς έτσι θα είναι επικεφαλής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Παράλληλα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ζητηθεί από κανέναν άλλον βουλευτή να παραιτηθεί για να λάβει την έδρα ο κ. Κασσελάκης.

«Η κ. Ζωρζέτα Λάλη ανήκει πλέον στη Νέα Αριστερά κι αυτό σημαίνει ότι με τη στάση της, ακόμη κι αν παραιτηθούν όλοι οι προηγούμενοι στη λίστα του Επικρατείας, προκαταλαμβάνει ότι κλείνει την πόρτα της Βουλής στον κ. Κασσελάκη. Δεν είναι κατακριτέο ότι έχουν βγει 16 βουλευτές και στελέχη του κόμματος να εκφράσουν τη γνώμη τους», σημείωσε η ίδια.

Σχετικά με τον Νίκο Παππά και τα ηχητικά ντουκουμέντα που έχουν προκαλέσει τριγμούς πολλών ρίχτερ, η Βούλα Κεχαγιά υποστήριξε ότι «ο ευρωβουλευτής μας έχει εκλεγεί με την ψήφο του ελληνικού λαού, ο οποίος προφανώς και δεν τον θεωρεί υπόκοσμο».

 

Έκανε λόγο για «κοπτοραπτική δηλώσεων» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει πρόθεση να συντηρήσει το συγκεκριμένο ζήτημα για να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, η κυρία Κεχαγιά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία παρατυπία ως προς την πισίνα του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, «Πήγε η αρχαιολογική υπηρεσία, όχι η πολεοδομική. Εφόσον γίνει τέτοιος έλεγχος, θα μιλήσουμε τότε. Στην πραγματικότητα η πισίνα του κ. Κασσελάκη είναι δεξαμενή, τώρα οποιαδήποτε άλλη συζήτηση απλά εξυπηρετεί τη ΝΔ», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Γιατράκος – Διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Εξελέγη βουλευτής της ΝΔ για πρώτη φορά το 1981 και εκλεγόταν μέχρι και το 1993 - Το 1979 διορίστηκε μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στους Διεθνείς Οργανισμούς στην Ουάσιγκτον
Κωνσταντίνος Γιατράκος
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - 30 ex officio θέσεις για βουλευτές και ευρωβουλευτές
Για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν συνολικά 20.145 μέλη του κόμματος (14.166 με φυσική παρουσία και 5.979 με την ηλεκτρονική διαδικασία) και εξελέγησαν 249
Εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ 1
Λευτέρης Αυγενάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Με εικασίες και γενικότητες δεν υπηρετείται η αλήθεια – Θα τοποθετηθούμε με νηφαλιότητα όπου απαιτηθεί
Με νηφαλιότητα, θεσμική προσέγγιση και προσήλωση στην ουσία, θα τοποθετηθούμε όπου απαιτηθεί» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Ο Λευτέρης Αυγενάκης στη Βουλή 2