Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βουλευτές της ΝΔ θα δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία

Βουλευτές της ΝΔ θα δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία
φωτογραφία: αρχείο Eurokinissi

Την τακτική που είχε ακολουθήσει και στα προηγούμενα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία θ’ ακολουθήσει και τώρα η ΝΔ, αρχής γενομένης από αυτό που διοργανώνεται στην Αθήνα την προσεχή Κυριακή (20.1.2019).

Αυτό σημαίνει πως οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ έχουν “ελευθέρας” από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσουν το παρών, δίχως να υπάρχει επίσημη κομματική γραμμή, είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση.

Δεδομένη είναι, άλλωστε, η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία εκφράστηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ το πρωί της Τρίτης (15.1.2019) στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, αλλά και στη χθεσινοβραδινή (14.1.2019) τηλεοπτική του συνέντευξη στον Antenna.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το παρών στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα αναμένεται να δώσουν την Κυριακή (20.1.2019) “γαλάζιοι” βουλευτές και στελέχη από την Αθήνα, αλλά και τη Μακεδονία και ολόκληρη τη χώρα.

Ενδεικτική είναι η χθεσινοβραδινή (14.1.2019) ανάρτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη στο Facebook:

“Η μάχη για τη Μακεδονία μας δεν δίνεται από τον καναπέ. Όλοι την Κυριακή στο Σύνταγμα”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις