Πολιτική

Βουλή: “Έγειρε” η Νοτοπούλου στον ώμο του Παππά! pics

Η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν άντεξε όπως όλα δείχνουν την... μαραθώνια κοινοβουλευτική διαδικασία και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στον ώμο του Νίκου Παππά!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήταν λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τίτης, 08.10.2019, όταν ξεκινούσε η συζήτηση στην Βουλή επί της πρότασης της ΝΔ για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για το ρόλο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην υπόθεση Novartis (σ.σ. δείτε εδώ live όλες τις εξελίξεις).

Όλα τελικά ολοκληρώθηκαν… λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την διαδικασία να είναι μαραθώνια και να… έχει ακόμη δρόμο με την ψηφοφορία.

Click4more: Παπαγγελόπουλος: «Κλάμα» στην Βουλή! Ο Ρασπούτιν και το «αχαλίνωτο σεξ» – video

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, λοιπόν, κάποια στιγμή φαίνεται πως κουράστηκε και… έγειρε στον ώμο του Νίκου Παππά!

Δείτε τις εικόνες από την Βουλή

Βουλή

boulh boulh

Φωτογραφίες: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
«Η ευθύνη μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε με σταθερότητα, ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, συμμαχίες και τεκμηριωμένο λόγο, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο» σημείωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης 37
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 7