Πολιτική

Βουλή: Έμεινε με το αυτοκίνητο και άργησε στην ψηφοφορία!

Ένα... απρόοπτο είχε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που άρχιζε η ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Ο λόγος για τον Νίκο Μανωλάκη. Όταν ακούστηκε το όνομα του “γαλάζιου” βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, και εξήγησε ότι ο κ. Μανωλάκος λείπει γιατί έχει μια βλάβη το αυτοκίνητό του.

“Έρχεται εναλλακτικά”, είπε ο κ. Τασούλας.

Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο κ. Μανωλάκος πρόλαβε και έφτασε στη Βουλή για να ψηφίσει όταν ακουστεί ξανά το όνομά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή απάντηση ΥΠΑΑΤ σε Λιακούλη για την ευλογιά: Τα ίδια λέει και η Λατινοπούλου
«Ή δεν έχει διαβάσει τις απαντήσεις ή επιλέγει να τις αγνοεί» αναφέρει το υπουργείο, κάνοντας λόγο για επαναλαμβανόμενη παραπληροφόρηση σε ζήτημα με σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη