Πολιτική

Βουλή: Έμεινε με το αυτοκίνητο και άργησε στην ψηφοφορία!

Ένα... απρόοπτο είχε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που άρχιζε η ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λόγος για τον Νίκο Μανωλάκη. Όταν ακούστηκε το όνομα του “γαλάζιου” βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, και εξήγησε ότι ο κ. Μανωλάκος λείπει γιατί έχει μια βλάβη το αυτοκίνητό του.

“Έρχεται εναλλακτικά”, είπε ο κ. Τασούλας.

Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο κ. Μανωλάκος πρόλαβε και έφτασε στη Βουλή για να ψηφίσει όταν ακουστεί ξανά το όνομά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης για Novartis και τις καταγγελίες Σαλμά: «Το μήνυμα ήταν στη δικογραφία, δεν είναι νέο στοιχείο στην υπόθεση»
Ο υπουργός Υγείας κατηγορεί τον ανεξάρτητο, πρώην «γαλάζιο», βουλευτή ότι ανακυκλώνει τη δικογραφία και τη Χαριλάου Τρικούπη ότι «αντιπολιτεύεται το ΠΑΣΟΚ»
Άδωνις Γεωργιάδης
Ο «Οδυσσέας» Τσίπρας «ταξιδεύει» στα social media: «Πείτε στον Νόλαν ότι όταν εκείνος πήγαινε στην Ιθάκη, εγώ επέστρεφα»
Λογαριασμός στο Χ παρουσίασε τον πρώην πρωθυπουργό ως μυθικό ήρωα, με αφορμή τη νέα κινηματογραφική ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη που «σπάει» ταμεία
Τσίπρας ως «Οδυσσέας» 11
Εξοπλιστικά 4,3 δισ. ευρώ από το ΚΥΣΕΑ: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα», anti-drone συστήματα, C-390 και V-BAT – Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων
Το «πράσινο φως» δόθηκε για 11 προγράμματα που αλλάζουν την αεράμυνα, τις μεταφορές, την επιτήρηση και τις ειδικές επιχειρήσεις - Στα 700 εκατ. ευρώ η συμμετοχή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στον νέο θόλο
Νίκος Δένδιας, ενημέρωση για εξοπλιστικά 18