Πολιτική

Βουλή: Έμεινε με το αυτοκίνητο και άργησε στην ψηφοφορία!

Ένα... απρόοπτο είχε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που άρχιζε η ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λόγος για τον Νίκο Μανωλάκη. Όταν ακούστηκε το όνομα του “γαλάζιου” βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, και εξήγησε ότι ο κ. Μανωλάκος λείπει γιατί έχει μια βλάβη το αυτοκίνητό του.

“Έρχεται εναλλακτικά”, είπε ο κ. Τασούλας.

Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο κ. Μανωλάκος πρόλαβε και έφτασε στη Βουλή για να ψηφίσει όταν ακουστεί ξανά το όνομά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Η μάχη για τους αναποφάσιστους περνά από την καθημερινότητα του πολίτη 
Η Αμαλίας επενδύει στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, στην επιστροφή ψηφοφόρων που επέλεξαν την αποχή και στην παρουσία στις γειτονιές. Το στοίχημα του Αλέξη Τσίπρα να μετατρέψει την κυβερνητική φθορά σε θετική ψήφο για τη Συμπαράταξη
ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΥΨΑΝΗΣ
Θεώνη Κουφονικολάκου: Αιχμές κατά Μελέτη και Μητσοτάκη για εργαζόμενους και στεγαστικό – «Και εις ανώτερα»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ επικρίνει τις κυβερνητικές προτεραιότητες, αντιπαραβάλλοντας την πίεση στους εργαζόμενους και το κόστος στέγασης με τις τοποθετήσεις στελεχών της ΝΔ
Η Θεώνη Κουφονικολάκου 12