Πολιτική

Βουλή: Έμεινε με το αυτοκίνητο και άργησε στην ψηφοφορία!

Ένα... απρόοπτο είχε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που άρχιζε η ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λόγος για τον Νίκο Μανωλάκη. Όταν ακούστηκε το όνομα του “γαλάζιου” βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, και εξήγησε ότι ο κ. Μανωλάκος λείπει γιατί έχει μια βλάβη το αυτοκίνητό του.

“Έρχεται εναλλακτικά”, είπε ο κ. Τασούλας.

Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο κ. Μανωλάκος πρόλαβε και έφτασε στη Βουλή για να ψηφίσει όταν ακουστεί ξανά το όνομά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Έκθετη η κυβέρνηση με την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Μετράμε εθνικές ήττες
Στο στόχαστρο του κόμματος Τσίπρα οι χειρισμοί Γεραπετρίτη - Η Αμαλίας ζητεί εξηγήσεις για τη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και την καθυστέρηση στην επέκταση των χωρικών υδάτων
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) 12
Σωτήρης Σέρμπος στο newsit.gr για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόχλευση στη Λιβύη – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν αρκεί χωρίς παρουσία στο πεδίο»
Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του ΔΠΘ και πρώην διπλωματικός σύμβουλος αναλύει πώς η Τουρκία ενίσχυσε την επιρροή της, τις αδυναμίες της ελληνικής στρατηγικής και τους κινδύνους για την ηλεκτρική διασύνδεση, τα 12 ναυτικά μίλια και την Ανατολική Μεσόγειο
Χαλίφα Χαφτάρ 22