Πολιτική

Βουλή: Επεισόδιο με την Χρυσή Αυγή – Κινήθηκε απειλητικά εναντίον βουλευτών ο Λαγός – video

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στην Βουλή κατά την ψηφοφορία για την συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο κατάλογος έφτασε στον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, που πρόσφατα επέστρεψε στην Χρυσή Αυγή, εκείνος ανέφερε “όχι στην προδοσία”.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Βούτση, ο οποίος του είπε πως αν επαναλάβει την φράση, τότε η ψήφος του θα πιαστεί ως άκυρη. Αυτό έκανε “έξαλλους” τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τον Γιάννη Λαγό να βρίζει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και να κινείται απειλητικά προς τα έδρανά τους!

Εκεί φάνηκε να τον συγκρατεί η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Σωτηρία Βλάχου. Λίγο αργότερα, όταν ο κατάλογος έφτασε στον Ηλία Κασιδιάρη, αυτός αφού ψήφισε άρχισε να φωνάζει και αποχώρησε από την αίθουσα, με τον Νίκο Βούτση να του λέει “καληνύχτα”.

φωτογραφία αρχείου xrisi avgi Χρυσή Αυγή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα