Πολιτική

Βουλή – Επίθεση Ρουβίκωνα: Η αντίδραση του Ποταμιού [pics]

Ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς σχολίασε την επίθεση με μπογιές στη Βουλή από μέλη του Ρουβίκωνα.

Ο Ρουβίκωνας έριξε μπογιές στη Βουλή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Με δηκτικό τρόπο σχολίασε την επίθεση το Ποτάμι, δια στόματος του Γιώργου Μαυρώτα.

Ο Αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, στο περιστύλιο της Βουλής, με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Ο Ρουβίκωνας με την επίθεσή του στη Βουλή με καπνογόνα και μπογιές θέλει να στείλει ένα σαφές μήνυμα, ότι “μπορούμε να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, όπου γουστάρουμε…”. Και το θέμα είναι έως πότε…».

Τη δήλωση ακολούθησε και σχετική ανάρτηση στο twitter.

«Αυτοί που πέταξαν κόκκινες μπογιές στο κτίριο της Βουλής ήθελαν προφανώς να περάσουν το μήνυμα ότι “μπορούμε να κάνουμε ο,τι γουστάρουμε, όπου γουστάρουμε…”» έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού. Ο Γιώργος Μαυρωτάς συνόδευσε την ανάρτηση με δύο φωτογραφίες από τη Βουλή.

Δείτε το tweet:

Νωρίτερα, ο Βασίλης Κικίλιας είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για την επίθεση του Ρουβίκωνα, απευθυνόμενος στα μέλη της κυβέρνησης: «Επιτέλους σταματήστε να είστε ανίκανοι και μαζέψτε τους»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λύγισε ο Αλέξης Τσίπρας στον επικήδειο για τον Αλέκο Φλαμπουράρη: Σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες, ως σύντροφος, ως φίλος, ως παππούς των παιδιών μας
«Δεν σε αποχαιρετώ, αλλά σου υπόσχομαι ότι, όπως εσύ, δεν θα παραδώσουμε ούτε την ψυχή ούτε τα όνειρά μας, στη γοητεία της όποιας εξουσίας»
Αλέξης Τσίπρας
13
Το αντίο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Διαμαντή Καραναστάση: «Συγγνώμη που δεν σε προστάτεψα από το δηλητήριο που τους διώχνει όλους από την πολιτική»
«Ο Διαμαντής με την παραίτησή του δίνει άλλο ένα μάθημα ανωτερότητας ψυχής - Και αφήνει μια σπουδαία παρακαταθήκη» πρόσθεσε η ίδια
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στο θέατρο 15