Πολιτική

Βουλή – Επίθεση Ρουβίκωνα: Η αντίδραση του Ποταμιού [pics]

Ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς σχολίασε την επίθεση με μπογιές στη Βουλή από μέλη του Ρουβίκωνα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ρουβίκωνας έριξε μπογιές στη Βουλή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Με δηκτικό τρόπο σχολίασε την επίθεση το Ποτάμι, δια στόματος του Γιώργου Μαυρώτα.

Ο Αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, στο περιστύλιο της Βουλής, με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Ο Ρουβίκωνας με την επίθεσή του στη Βουλή με καπνογόνα και μπογιές θέλει να στείλει ένα σαφές μήνυμα, ότι “μπορούμε να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, όπου γουστάρουμε…”. Και το θέμα είναι έως πότε…».

Τη δήλωση ακολούθησε και σχετική ανάρτηση στο twitter.

«Αυτοί που πέταξαν κόκκινες μπογιές στο κτίριο της Βουλής ήθελαν προφανώς να περάσουν το μήνυμα ότι “μπορούμε να κάνουμε ο,τι γουστάρουμε, όπου γουστάρουμε…”» έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού. Ο Γιώργος Μαυρωτάς συνόδευσε την ανάρτηση με δύο φωτογραφίες από τη Βουλή.

Δείτε το tweet:

Νωρίτερα, ο Βασίλης Κικίλιας είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για την επίθεση του Ρουβίκωνα, απευθυνόμενος στα μέλη της κυβέρνησης: «Επιτέλους σταματήστε να είστε ανίκανοι και μαζέψτε τους»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 36
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας 31
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 37
Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Βαρθολομαίο να στεφανώσει Κωνσταντίνο και Σάκκαρη τον Σεπτέμβριο του 2027: «Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποκάλυψε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για τον γάμο, ο οποίος προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του προσεχούς έτους
Κυριάκος Μητσοτάκης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
180
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
82