Πολιτική

Βουλή: Γυναικείο ντέρμπι για την θέση του νέου Προέδρου του Αρείου Πάγου

Γυναικεία υπόθεση οι υποψηφιότητες που πήραν το πράσινο φως από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής σχετικά με το πρόσωπο που προτείνεται για την θέση του νέου Προέδρου του Αρείου Πάγου που θα κενωθεί στο τέλος Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ακρόαση των υποψηφίων στην πρώτη θέση ισοψήφησαν η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ειρήνη Καλού και η Αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη. Σε αριθμό ψήφων ακολούθησε η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Δήμητρα Κοκοτίνη, ο Αρεοπαγίτης Γεώργιος Χοϊμές, η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Αγγελική Αλειφεροπούλου και η Αρεοπαγίτης Αρτεμισία Παναγιώτου.

Αύριο η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα ακροαστεί τους υποψηφίους για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η τελική πάντως απόφαση λαμβάνεται από το Υπουργικό Συμβούλιο ασχέτως της αξιολογικής γνωμοδότης της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας
Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι το βαθύ κράτος του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας – Εκλογές τώρα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό να αφήσει τα πρόχειρα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και νέο άνεμο
Νίκος Ανδρουλάκης 8