Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Βουλή: Μητσοτάκης… τσεκάρει Μητσοτάκη στο Instagram! pic

Μητσοτάκης
Φωτογραφία: Intime

Ημέρα… προϋπολογισμού απόψε στην Βουλή και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει πάρει από νωρίς την θέση του στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με τις ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων και τέλος την ομιλία που θα κάνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκληρώνεται μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 18.12.2019, στην Βουλή η πενθήμερη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2020.

Είναι ο πρώτος της νέας κυβέρνησης της ΝΔ, μετά την επικράτηση του κόμματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και παραδοσιακά έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Πρόκειται για κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία, με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών να έχουν ξεκινήσει από νωρίς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας από νωρίς και ανάμεσα στις ομιλίες βρήκε λίγο χρόνο για να “σερφάρει” στο internet.

Click4more: «Έμφαση στη μεσαία τάξη, μειώσεις φόρων, πολλές και καλοπληρωμένες δουλειές»! Αυτά θα πει στη Βουλή ο πρωθυπουργός

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, τον “συνέλαβε” να κοιτά το Instagram και μάλιστα όχι… όποιο κι όποιο προφίλ, αλλά το δικό του!

Πιο συγκεκριμένα, στην παρακάτω φωτογραφία –με αρκετό… ζουμ βέβαια– διακρίνεται στο κινητό του πρωθυπουργού η πιο πρόσφατη ανάρτηση που έχει κάνει στο προφίλ του.

Και συγκεκριμένα μια φωτογραφία του με την επικεφαλής της ΕΚΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, μετά την χθεσινή τους συνάντηση.

Δείτε το στιγμιότυπο

Μητσοτάκης

Δείτε και την ανάρτηση που έχει κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Φωτογραφία: Intime.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις