Πολιτική

Βουλή: Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, τα ανοιχτά μικρόφωνα, τα τσίπουρα και το viral βίντεο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην συνεδρίαση της Ολομέλειας στην Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης του λιμένα Πειραιά, ο Χαράλαμπος Αθανασίου είχε μια… άτυχη στιγμή.

Ο προεδρεύων της Ολομέλειας, είδε το κινητό του να χτυπά και αποφάσισε να απαντήσει χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει το μικρόφωνο της έδρας.

Έτσι, οι παριστάμενοι βουλευτές και… όλη η υπόλοιπη Ελλάδα που παρακολουθούσε από το Κανάλι της Βουλής, άκουσαν τον κ. Αθανασίου να λέει με χαλαρή διάθεση: «Έλα τι γίνεται; Ναι-ναι. Ήταν στο γραφείο και έπιναν τσίπουρα. Ε, και εκεί που έπιναν έριξε και μια στροφή, μια πεντοζάλη».

Δείτε πώς… προδόθηκε από την τεχνολογία ο Χαράλαμπος Αθανασίου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 70
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 17
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16