Πολιτική

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη διαχείριση των απορριμάτων

Με τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας έγινε δεκτό το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τις διατάξεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τις πολεοδομικές και χωροταξικές ρυθμίσεις και τις ρυθμίσεις για την ενέργεια.

Μαζί με το νομοσχέδιο ψηφίστηκαν οι τρεις τροπολογίες που είχαν κατατεθεί από την κυβέρνηση αρμοδιότητας των υπουργείων Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ψηφίστηκαν επίσης και τρεις βουλευτικές τροπολογίες εισάγουν μεταβατική ρύθμιση για τα ΚΤΕΟ σε περιοχή εκτός εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως ή εκτός ορίων οικισμών, προβλέπουν παράταση προθεσμίας για νομικά και φυσικά πρόσωπα που εκμεταλλεύονται λατομεία σχιστολιθικών πλακών και τη χωροθέτηση της μονάδας αφαλάτωσης στο Αλεποχώρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στο γραφείο της δημοσιογράφου Αντιγόνης Πανέλλη που έφυγε από τη ζωή
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στο γραφείο της δημοσιογράφου που «έφυγε» στα 57 της
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στη Βουλή
Επιστολή προς την Bundestag για τη διατήρηση της Ελληνικής Υπηρεσίας της Deutsche Welle - «62 χρόνια ανεξάρτητης δημοσιογραφίας»
Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου και Φίλιππος Φόρτωμας, ο Κύπριος βουλευτής Χάρης Γεωργιάδης και ο Marian Wendt, επικεφαλής του Ιδρύματος Konrad-Adenauer για την Ελλάδα και Κύπρο
Το λογότυπο της Deutsche Welle έξω από τα κεντρικά γραφεία της στο Βερολίνο