Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Βουλή: Τα κομπολόγια και τα… πουλάκια παρακολουθούν την συζήτηση! [pics]

Βουλή
Φωτογραφία: Eurokinissi

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχουν συζητηθεί ποτέ στην Βουλή, η Συμφωνία των Πρεσπών, φαίνεται πως δεν… ιντριγκάρει τους 300 “εκλεκτούς”.

Πρόταση μομφής από ‘δω, κυβερνητική πλειοψηφία από ‘κει, “βαριές” κουβέντες, υποσχέσεις, απειλές, διαγραφές, μεταγραφές… Αυτά ζούμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο πολιτικό σκηνικό, με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών. Κι όμως, η Βουλή… άδεια!

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 23.01.2019, ξεκίνησε στην Βουλή των Ελλήνων η συζήτηση για αυτό το κρίσιμο ζήτημα. Ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα εδώ και δεκαετίες, αν αναλογιστούμε το πόσα χρόνια… τραβάει αυτή η ιστορία με την ονομασία της γειτονικής χώρας.

Θα περίμενε κανείς, λοιπόν, το ενδιαφέρον στην Βουλή να είναι… στα ύψη. Να είναι η Ολομέλεια κατάμεστη, από τους βουλευτές που επεξεργάζονται αυτή τη σοβαρή υπόθεση.

Θα περίμενε… μάταια! Κι αυτό διότι οι εικόνες που παρακολουθούμε είναι αποκαρδιωτικές. Κάποια στιγμή το προεδρείο καλωσόρισε -ως είθισται- τα παιδιά που βρίσκονται στην Ολομέλεια και παρακολουθούν την διαδικασία.

Τι παρακολουθούν; Μια αίθουσα που μοιάζει με… σκορπισμένη διαδήλωση! Ο εκάστοτε ομιλητής και μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών οι υπόλοιποι που βρίσκονται στην αίθουσα!

Μια αίθουσα που φυσικά θα είναι κατάμεστη στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών… Ωστόσο εύλογα αναρωτιέται κανείς: Αν μια τέτοια ημέρα, που ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα τίθεται προς συζήτηση -κι έπειτα ψηφοφορία- δεν είναι η Βουλή γεμάτη, πότε θα είναι;

Διότι μέχρι στιγμής την συζήτηση για την Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή παρακολουθούν όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες:

Τα κομπολόγια…

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα…

Τα βιβλία…

Τα… mousepad με πουλάκια (!)…

Οι φάκελοι…

Και οι εντυπωσιακές τσάντες!

Βουλή

Και η εικόνα στην Βουλή είναι αυτή…

Βουλή

Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις