Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βουλή: Χαμός με Καμμένο, Πολάκη, Λοβέρδο!

Βουλή
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Αρκετή… δουλίτσα θα πέσει την επόμενη Πέμπτη, 18.04.2019, στην Επιτροπή Δεοντολογίας, στην Βουλή. Πότε θα πάνε οι υποθέσεις στην Ολομέλεια.

Πέντε τουλάχιστον θα είναι οι υποθέσεις αιτημάτων για άρσεις ασυλιών βουλευτών που θα απασχολήσουν την συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, στην Βουλή, την ερχόμενη Πέμπτη 18 Απριλίου και την επόμενη ημέρα θα τεθούν για λήψη απόφασης στην Ολομέλεια.

Οι υποθέσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας στην Βουλή

Μαζί με την υπόθεση της άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου που έχει ζητηθεί από την εισαγγελία για να καταθέσει ανωμοτί σχετικά την υπόθεση Novartis, θα συζητηθούν και οι δικογραφίες που αφορούν:

– Του πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο μετά από μήνυση που του έχει καταθέσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης.

– Του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη μετά από μήνυση στην οποία του έχει καταθέσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

– Του βουλευτή της ΝΔ Μάριου Σαλμά, η οποία αφορά μεν το θέμα της τιμολόγησης των αρθροσκοπήσεων αλλά όπως διευκρινίστηκε δεν έχει προέλθει από την διερεύνηση του θέματος από την προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής που έχει γίνει.

– Τέλος, μια ακόμα δικογραφία που θα συζητηθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας την ερχόμενη Πέμπτη αφορά στον βουλευτή Αριστείδη Φωκά μετά από μήνυση που του έχει υποβάλει πολίτης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις