Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βουλή – Υπόθεση Novartis: Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την μικρή Μελίνα στην Κρήτη! [vid]

Βουλή – Υπόθεση Novartis: Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την μικρή Μελίνα στην Κρήτη! [vid]
Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Στον άδικο χαμό της τετράχρονης Μελίνας, στην Κρήτη, αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την ομιλία του στη Βουλή για την υπόθεση Novartis, στην οποία παρουσιάζεται ως εμπλεκόμενος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγω για σκευωρία, με κεντρικό πρόσωπο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
“Ποιος είναι ο μηχανισμός; Ο πρώτος και μεγαλύτερος η κυρία Παπασπύρου, η γενική γραμματέας δημόσιας διοικήσεως. Η κυρία Παπασπύρου είναι λέει η δεύτερη μάνα του κυρίου Τζανακόπουλου. Δικαίωμά της. Όταν όμως κατέχεις δημόσιο αξίωμα, είσαι υποχρεωμένη να το σέβεσαι”.
Και συνέχισε: “Καταθέτω στα πρακτικά της Βουλής, το αφιερώνω στη μνήμη αυτού του μικρού κοριτσιού, της Μελίνας, που πέθανε στην Κρήτη. Τεσσάρων ετών. Βγαίνει ο πατέρας της κάθε δυο μήνες και κάνει δηλώσεις και λέει “πείτε μου γιατί πέθανε το παιδί μου τεσσάρων ετών. Στα συρτάρια της κυρίας Παπασπύρου, με εντολή της, μένουν κλειδωμένα τα πορίσματα για το πώς πέθανε αυτό το κορίτσι. Και ευθύνεται η κυρία Πολάκη… Επιτρέπετε στην κυρία Παπασπύρου και στον κύριο Πολάκη να συγκαλύπτουν τον θάνατο…”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 35.27

Ο τραγικός θάνατος της Μελίνας

Στις 29 Δεκεμβρίου 2015, η τετράχρονη Μελίνα Παρασκάκη έχασε τη ζωή της, σε μια επέμβαση ρουτίνας, για κρεατάκια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης.
Η αναισθησιολόγος, που ήταν παρούσα στην επέμβαση του μικρού κοριτσιού, είναι ξαδέρφη του Παύλου Πολάκη.
“Ολος αυτός ο χαμός γίνεται γιατί είμαι πρώτη ξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Είναι όμως δίκαιο να κατηγορείς τόσο εύκολα έναν άνθρωπο που δεν έχει δώσε ποτέ δικαιώματα μόνο και μόνο γιατί έχει συγγενική σχέση με έναν υπουργό;”, είχε δηλώσει η ίδια στην εφημερίδα «Πατρίς».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις